10% PERSONALERABAT ❕
10% PERSONALERABAT ❕
Kopiér koden her:
PRH18556
00
tim
00
min
00
sek.
Hent koden
ABC DESIGN Varevogn Limbo Asphalt Diamond Edition Collection 2021
-35%

ABC DESIGN Varevogn Limbo Asphalt Diamond Edition Collection 2021


Variant:
 • ABC DESIGN Varevogn Limbo Asphalt Diamond Edition Collection 2021
 • ABC DESIGN Varevogn Limbo Rose-Gold Diamond Edition Collection 2021
 • ABC DESIGN Varevogn Limbo Dolphin Diamond Edition Collection 2021
 • ABC DESIGN Varevogn Limbo Navy Diamond Edition Collection 2021
 • ABC DESIGN Varevogn Limbo Mid night Fashion Edition Collection 2021

Vejl. pris¹
967 kr
Pris
625 kr
Fri fragt
Du sparer
342 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A280952

EAN: 4045875092398

ABC DESIGN Varevogn Limbo Asphalt Diamond Edition Collection 2021
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Stilfuldt. Stilfuldt. Eksklusivt. En ny definition af æstetik. Materialer af høj kvalitet, udtryksfuldt design og elegant Design s møder på imponerende vis tidens ånd. Diamond Edition står for ren elegance og høje Design standarder ned til mindste detalje.

Den ideelle tilføjelse til din klapvogn, hvis du ikke vil gå glip af fordelene ved din barnevogn for første gang. Med en babyvogn som tilbehør kan du fleksibelt omdanne din Limbo til en første gangs barnevogn og bruge den fra fødslen.

Den generøse liggeflade i tremmesengen med den blødt polstrede madras giver dit barn maksimal komfort på farten. Det integrerede solsejl, benklædet og den luftgennemtrængelige indsats i det bageste solsejlområde giver også komfort og beskyttelse for optimal luftcirkulation. Den daglige håndtering er enkel og ukompliceret, ligesom du er vant til med din buggy. Et enkelt klik er alt, hvad der skal til for at fastgøre barnesengen forsvarligt. Til transport kan barnesengen hurtigt og nemt foldes sammen til en kompakt størrelse. Sammenfoldningsmålene kan også reduceres til et minimum takket være den sammenklappelige Adapter .

Produktdetaljer:
 • Udvideligt solsejl
 • Vandafvisende
 • Over night Sovemadras
 • Ventilation af vuggestue
 • Varevogn foldbar
Kompatibel med:
 • ABC DESIGN Limbo barnevogn
Tekniske data:
 • Mål (længde x bredde x højde): 77 x 33 x 58 cm
 • Vuggestuens liggeområde (længde x bredde): 73,5 x 32 cm
 • Vægt: 4 kg
 • Anbefalet alder: Fra fødslen

Inkluderet i leveringen:
 • Varevogn
 • Madras
 • Solsejl

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Kundeservice både før og efter købet!

Giver artikelteksten ikke svar på alle dine spørgsmål, vil vi gerne prøve på at få fat i de ønskede informationer. Kontakt os med dine spørgsmål.

Mærke

ABC Design

ABC Design – Urban design møder funktionalitet

ABC Design har i de sidste 25 år fremstillet komfortable og praktiske barnevogne, der gør hverdagen nemmere for børnefamiler. Deres barnevogne er manøvredygtige og udstyret med mange funktionelle egenskaber, hvilket er med et at opflyde de krav der bliver stillet af både barn og forældre. ABC Design ligger særlig vægt på et moderne design og er derfor en førende trendsætter indenfor innovativ barnevognsproduktion. For ABC Design er det vigtigt at tilbyde produkter der tilfredstiller deres kunders ønsker såldes som deres behov, men samtidig vil ABC Design ikke gå på krompromis med deres kendetegn: det urbane design.

ABC Design: virksomhedens filosofi

Sikkerhed er det vigtigeste for ABC Design, det er en af de væsntlige grunde til, at de materialer ABC Design anvender er blevet testet for skadelige stoffer. Deres tekstiler bliver designet med henblik på at have en god UV-beskyttelse hvilket har resulteret i, at alle deres kalecher og parasoller har en UV-besyttelse med UPF 40+. Alle deres produkter bliver testet og kun de produkter med de bedste testresultater bliver godkendt af ABC Design.

ABC Designs produkter

ABC Designs brede sortiment byder på produkter fra kategorierne: barnevogne, klapvogne, højstole, autostole og div. tilbehør som f.eks. kalecher, pusletasker, køreposer og buggyboards. Udover single klapvogne fremstiller ABC Design også dobbelt- og tvillingevogne, derved er der noget for alle. Barnevognene og autostolene fåes i mange attraktive designs. Hertil kommer en ”Limited Edition”, som har et særdeles moderne design med nye farver og mønstre til hver ny kollektion. ABC Design har desuden vundet flere præmier for deres flotte og urbane design.

Vores Topsellers

ABC DESIGN Varevogn Limbo Asphalt Diamond Edition Collection 2021
ABC DESIGN Varevogn Limbo Asphalt Diamond Edition Collection 2021
Vejl. pris¹ 967 kr
625 kr