ABC DESIGN Skuldertaske Slide mountain

ABC DESIGN Skuldertaske Slide mountain


 • ABC DESIGN Skuldertaske Slide shadow
 • ABC DESIGN Skuldertaske Slide street
 • ABC DESIGN Skuldertaske Slide piano

689 kr
Pris
626 kr
Fri fragt
Du sparer
63 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A255141

ABC DESIGN Skuldertaske Slide mountain
Slide er en smart og innovativ pusletaske

Den praktiske følgesvend til når familien er på tur. Kan enten bæres som skuldertaske eller monteres til barnevognen takket være praktiske universal-holdere.

Udstyret med et yderrum og et større inderrum, der byder på masser af opbevaringsplads.

Inkl. et rum til vådservietter. Et pusleunderlag medfølger også i leveringen, en lille etui-taske og en isolerende, udtagelig flaskelomme.

Ideel til gåture eller små indkøb. Kan monteres til alle ABC Design vogne med universal-holdere.*

*Universal-holdere fås til alle modelle fra 2017 kollektionen. Til ældre barnevognsmodeller (op til 2016) kræves der ekstra universelle holdere til barnevognsstyret.

Produktdetaljer:
 • Skuldertaske
 • < i>Inklusiv pusleunderlag
Tekniske detaljer:
 • Materiale:
 • Rengøring: Håndvask /vaskes koldt
 • Mål (længe x bredde x højde): 26-85 x 12 x 42 cm
 • Vægt: 0,8 kg
Inkluderet i leveringen:
 • Skuldertaske Slide
 • Isoleret flaskeholder
 • Pusle underlag
 • ABC Design universal-montering

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Mærke

ABC Design

ABC Design – Urban design møder funktionalitet

ABC Design har i de sidste 25 år fremstillet komfortable og praktiske barnevogne, der gør hverdagen nemmere for børnefamiler. Deres barnevogne er manøvredygtige og udstyret med mange funktionelle egenskaber, hvilket er med et at opflyde de krav der bliver stillet af både barn og forældre. ABC Design ligger særlig vægt på et moderne design og er derfor en førende trendsætter indenfor innovativ barnevognsproduktion. For ABC Design er det vigtigt at tilbyde produkter der tilfredstiller deres kunders ønsker såldes som deres behov, men samtidig vil ABC Design ikke gå på krompromis med deres kendetegn: det urbane design.

ABC Design: virksomhedens filosofi

Sikkerhed er det vigtigeste for ABC Design, det er en af de væsntlige grunde til, at de materialer ABC Design anvender er blevet testet for skadelige stoffer. Deres tekstiler bliver designet med henblik på at have en god UV-beskyttelse hvilket har resulteret i, at alle deres kalecher og parasoller har en UV-besyttelse med UPF 40+. Alle deres produkter bliver testet og kun de produkter med de bedste testresultater bliver godkendt af ABC Design.

ABC Designs produkter

ABC Designs brede sortiment byder på produkter fra kategorierne: barnevogne, klapvogne, højstole, autostole og div. tilbehør som f.eks. kalecher, pusletasker, køreposer og buggyboards. Udover single klapvogne fremstiller ABC Design også dobbelt- og tvillingevogne, derved er der noget for alle. Barnevognene og autostolene fåes i mange attraktive designs. Hertil kommer en ”Limited Edition”, som har et særdeles moderne design med nye farver og mønstre til hver ny kollektion. ABC Design har desuden vundet flere præmier for deres flotte og urbane design.

Vores Topseller

ABC DESIGN Skuldertaske Slide mountain
689 kr
626 kr
Top mærker