ABC DESIGN Sengetæppe Fashion Edition Melon

Pris
283 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A285499

EAN: 4045875071676

ABC DESIGN Sengetæppe Fashion Edition Melon
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Smarte. Fremhævet. Enestående. Oprettet til catwalken. Effektiv udskrivning, begrænset design og moderigtigt karakter udgør en stærk individualitet. Fashion -editionen tilbyder slående farver, originale accenter, kontraster og udvalgte detaljer til det helt specielle look! Forfriskende og strålende. Helt uden mønster eller print. Fashion - Designs jade & melon er effektive gennem deres farve alene. Den trendy pasteltone står for lethed og friskhed.

I det bløde, vatterede benovertræk føles de yngste straks helt behagelige. Det vaskbare benafdækning fås i forskellige farver og kan derfor bruges med alle barnevogne fra ABC DESIGN kan kombineres.

produktdetaljer:
  • Blødt polstret benafdækning
  • Vaskbart
  • Rengøring: håndvask / kold vask
Tekniske data:
  • Materiale: Polyester
  • Dimensioner (længde x bredde x højde): 55 x 35 x 15 cm
  • >
  • vægt: 0,4 kg

Tilbehør

Pris
167 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Mærke

ABC Design

ABC Design – Urban design møder funktionalitet

ABC Design har i de sidste 25 år fremstillet komfortable og praktiske barnevogne, der gør hverdagen nemmere for børnefamiler. Deres barnevogne er manøvredygtige og udstyret med mange funktionelle egenskaber, hvilket er med et at opflyde de krav der bliver stillet af både barn og forældre. ABC Design ligger særlig vægt på et moderne design og er derfor en førende trendsætter indenfor innovativ barnevognsproduktion. For ABC Design er det vigtigt at tilbyde produkter der tilfredstiller deres kunders ønsker såldes som deres behov, men samtidig vil ABC Design ikke gå på krompromis med deres kendetegn: det urbane design.

ABC Design: virksomhedens filosofi

Sikkerhed er det vigtigeste for ABC Design, det er en af de væsntlige grunde til, at de materialer ABC Design anvender er blevet testet for skadelige stoffer. Deres tekstiler bliver designet med henblik på at have en god UV-beskyttelse hvilket har resulteret i, at alle deres kalecher og parasoller har en UV-besyttelse med UPF 40+. Alle deres produkter bliver testet og kun de produkter med de bedste testresultater bliver godkendt af ABC Design.

ABC Designs produkter

ABC Designs brede sortiment byder på produkter fra kategorierne: barnevogne, klapvogne, højstole, autostole og div. tilbehør som f.eks. kalecher, pusletasker, køreposer og buggyboards. Udover single klapvogne fremstiller ABC Design også dobbelt- og tvillingevogne, derved er der noget for alle. Barnevognene og autostolene fåes i mange attraktive designs. Hertil kommer en ”Limited Edition”, som har et særdeles moderne design med nye farver og mønstre til hver ny kollektion. ABC Design har desuden vundet flere præmier for deres flotte og urbane design.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder - ABC DESIGN Sengetæppe Fashion Edition Melon
Gennemsnitlig produktanmeldelse:
1 Bedømmelse
 
1
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
  • 100% uafhængig
  • Absolut transparent
  • Fra kunde til kunde
Anmeldelser

Vores Topsellers

ABC DESIGN Sengetæppe Fashion Edition Melon
283 kr