Kun i dag: Spar 10% ekstra!
Kun i dag: Spar 10% ekstra!
Kopiér koden:
KDKN9683
00
tim
00
min
00
sek
Se kuponeni
ABC DESIGN Rygsæk City shadow
ABC DESIGN Rygsæk City shadow
799 kr
792 kr
Pris inkl. moms
  • ABC DESIGN Rygsæk City Diamond Special Edition asfalt
  • ABC DESIGN Rygsæk City mountain
  • ABC DESIGN Rygsæk City graphite grey
  • ABC DESIGN Rucksack City street

799 kr
Pris
792 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A255154

ABC DESIGN Rygsæk City shadow
Rygsæk City - den ideelle følgesvend i byen

Til moderigtige forældre. Designet med fine læderapplikationer på ydersiden. Byder på to åbne lommer og en taske med lynlås på ydersiden.

Rygsækkens indre byder også på masser af praktiske egenskaber. Et stort rum byder på plads til indkøb. En lynlås gør det muligt at forstørre rygsækkens inderrum. Skulderselerne kan justeres og sørger dermed for en god bærekomfort. Rygsækken kan også benyttes på rejser, da den er udstyret med en praktisk kuffertsele.

Ekstra praktiske detaljer: Et pusleunderlag, en isolerende flaskelomme, et vandafvisende rum til vådservietter og holdere til barnevognen.

Til både kvinder og mænd.

*Universal-holdere fås til alle modelle fra 2017 kollektionen. Til ældre barnevognsmodeller (op til 2016) kræves der ekstra universelle holdere til barnevognsstyret.

Produktdetaljer:
  • Lille rygsæk
  • Inklusiv pusleunderlag
  • Mange opbevaringsmuligheder
Tekniske detaljer:
  • Materiale: Polyester
  • Rengøring: Håndvask /vaskes koldt
  • Mål (længe x bredde x højde): 33-85 x 13 x 37 cm
  • Vægt: 1,1 kg
Inkluderet i leveringen:
  • Rygsæk City
  • Længdejusterbar skuldersele
  • Isoleret flaskeholder
  • Pusle underlag
  • ABC Design universal-montering

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Mærke

ABC Design

ABC Design – Urban design møder funktionalitet

ABC Design har i de sidste 25 år fremstillet komfortable og praktiske barnevogne, der gør hverdagen nemmere for børnefamiler. Deres barnevogne er manøvredygtige og udstyret med mange funktionelle egenskaber, hvilket er med et at opflyde de krav der bliver stillet af både barn og forældre. ABC Design ligger særlig vægt på et moderne design og er derfor en førende trendsætter indenfor innovativ barnevognsproduktion. For ABC Design er det vigtigt at tilbyde produkter der tilfredstiller deres kunders ønsker såldes som deres behov, men samtidig vil ABC Design ikke gå på krompromis med deres kendetegn: det urbane design.

ABC Design: virksomhedens filosofi

Sikkerhed er det vigtigeste for ABC Design, det er en af de væsntlige grunde til, at de materialer ABC Design anvender er blevet testet for skadelige stoffer. Deres tekstiler bliver designet med henblik på at have en god UV-beskyttelse hvilket har resulteret i, at alle deres kalecher og parasoller har en UV-besyttelse med UPF 40+. Alle deres produkter bliver testet og kun de produkter med de bedste testresultater bliver godkendt af ABC Design.

ABC Designs produkter

ABC Designs brede sortiment byder på produkter fra kategorierne: barnevogne, klapvogne, højstole, autostole og div. tilbehør som f.eks. kalecher, pusletasker, køreposer og buggyboards. Udover single klapvogne fremstiller ABC Design også dobbelt- og tvillingevogne, derved er der noget for alle. Barnevognene og autostolene fåes i mange attraktive designs. Hertil kommer en ”Limited Edition”, som har et særdeles moderne design med nye farver og mønstre til hver ny kollektion. ABC Design har desuden vundet flere præmier for deres flotte og urbane design.

Vores Topseller

ABC DESIGN Rygsæk City shadow
799 kr
792 kr
Top mærker