12% via appen | 10% via shoppen
12% via appen | 10% via shoppen
Kun i dag:
på legetøj ⚽
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Vælg din kupon

Erstatningsforslag til udsolgte produkter

ABC DESIGN Pusletaske Royal Mid night Fashion Edition Collection 2021
Bæredygtig
p.t. udsolgt

ABC DESIGN Pusletaske Royal Mid night Fashion Edition Collection 2021Pris
967 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A303003

EAN: 4045875069123

ABC DESIGN Pusletaske Royal Mid night Fashion Edition Collection 2021
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Trendy. Fedt. Unik. Som om de var skabt til catwalken. Effektive Print s, begrænsede Design s og moderigtig karakter står for stærk individualitet. Fashion udgaven byder på slående farver, originale accenter, kontraster og udvalgte detaljer for et helt særligt look!

Black er smuk: Ingen anden farve har så meget elegance og dybde. Det beige inderstof af høj kvalitet og det dybe sorte " mid night " yderstof udgør en stærk farvekombination. Af hensyn til miljøet er alle tekstiler fremstillet af bæredygtigt genbrugsmateriale.

Praktisk som en blespand, elegant som en håndtaske. Den elegante Royal-bleetaske er et funktionelt og moderigtigt tilbehør i ét og overbeviser forældre med sit stilfulde udseende og følelse af læderelementer og stof langt ud over bleskiftningstiden.

Den smarte indretning af bleposen giver ikke kun ekstra opbevaringsplads, men også masser af muligheder for at opbevare nyttige redskaber til at opbevare dem sikkert og hurtigt på farten. Bleer, vådservietter, skiftetøj & Co. kan nemt opbevares i det store hovedrum, som er sikret udvendigt med en lynlås og magnet. To ekstra ydre rum, også med magnetlukning, samt flere indre rum i forskellige størrelser er ideelle til de mange småting, der er uundværlige, når man rejser med baby. Der er også integreret en hygiejnisk skiftemåtte, en isoleret, aftagelig flaskeholder med clips til fastgørelse på barnevognen, en ekstra lomme til redskaber og en vandafvisende vådrumslomme.

Med tre forskellige bæremuligheder passer bleposen Royal til ethvert look og enhver type: direkte på barnevognen via den integrerede bleposebefæstigelse, som en afslappet skuldertaske med skulderrem i læderlook eller som en smart håndtaske.
De små Metal fødder i bunden af tasken giver et sikkert standpunkt og beskyttelse mod snavs.

Produktdetaljer:
 • Skiftemåtte medfølger
 • Masser af opbevaringsplads
 • Justerbar skulderrem
 • Små Metal fødder i bunden af tasken
 • Rengøring: Håndvask / koldvask
Tekniske data:
 • Mål (længde x bredde x højde): 20 x 47,5 x 31 cm
 • Længde rem: 65 - 114,5 cm
 • Vægt: 1,35 kg
Inkluderet i leveringen:
 • Skiftetaske Royal
 • Skulderrem
 • Isolerede flaskeholder
 • Skiftemåtte
 • Pose til køkkenredskaber
 • Universal Bleskiftetaske fastgørelse
 • ABC DESIGN Universal - vedhæftet fil

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Genbrugsmateriale

Genbrugsmateriale opnås fra genbrugte affaldsprodukter. For eksempel kan nyt plastgarn fås fra PET-flasker til fremstilling af tekstiler. Genbrug er således med til at give affald, der allerede er i omløb, nyt liv. Derudover kræver recyclingprocessen normalt mindre energi, kemikalier og vand end produktion af nye materialer. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af genbrugsmaterialer, omfatter for eksempel Global Recycled Standard og Repreve-mærket.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

ABC Design

ABC Design – Urban design møder funktionalitet

ABC Design har i de sidste 25 år fremstillet komfortable og praktiske barnevogne, der gør hverdagen nemmere for børnefamiler. Deres barnevogne er manøvredygtige og udstyret med mange funktionelle egenskaber, hvilket er med et at opflyde de krav der bliver stillet af både barn og forældre. ABC Design ligger særlig vægt på et moderne design og er derfor en førende trendsætter indenfor innovativ barnevognsproduktion. For ABC Design er det vigtigt at tilbyde produkter der tilfredstiller deres kunders ønsker såldes som deres behov, men samtidig vil ABC Design ikke gå på krompromis med deres kendetegn: det urbane design.

ABC Design: virksomhedens filosofi

Sikkerhed er det vigtigeste for ABC Design, det er en af de væsntlige grunde til, at de materialer ABC Design anvender er blevet testet for skadelige stoffer. Deres tekstiler bliver designet med henblik på at have en god UV-beskyttelse hvilket har resulteret i, at alle deres kalecher og parasoller har en UV-besyttelse med UPF 40+. Alle deres produkter bliver testet og kun de produkter med de bedste testresultater bliver godkendt af ABC Design.

ABC Designs produkter

ABC Designs brede sortiment byder på produkter fra kategorierne: barnevogne, klapvogne, højstole, autostole og div. tilbehør som f.eks. kalecher, pusletasker, køreposer og buggyboards. Udover single klapvogne fremstiller ABC Design også dobbelt- og tvillingevogne, derved er der noget for alle. Barnevognene og autostolene fåes i mange attraktive designs. Hertil kommer en ”Limited Edition”, som har et særdeles moderne design med nye farver og mønstre til hver ny kollektion. ABC Design har desuden vundet flere præmier for deres flotte og urbane design.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: ABC DESIGN Pusletaske Royal Mid night Fashion Edition Collection 2021
4.5
29 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 23
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 3
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers