ABC DESIGN pusletaske City Shadow 2020
-16%
Vejl. pris¹
725 kr
Pris
611 kr
Fri fragt
Du sparer
114 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A281466

EAN: 4045875153211

ABC DESIGN pusletaske City Shadow 2020
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
" Backpack City - din ledsager i byen
City-rygsækken er en smagfuld og stilfuld måde at rejse på. Rygsækken imponerer straks med sine læderapplikationer på ydersiden. Derudover tilbyder rygsækken lukbar og to åbne lommer på ydersiden.

Udover det udvendige overbeviser rygsækken også med sit indre. Det generøse hovedrum tilbyder plads nok - perfekt til rejser eller en spontan byvandring. Indersiden af ??posen kan forstørres yderligere med lynlåsen på bagsiden. Skulderstropperne kan også forstørres, så de passer til enhver bærer og fortsætter den behagelige bærekomfort. Rygsækken klipper også en fin figur under rejsen og bliver praktisk bagage med bagageremmen på ryggen.

Smarte detaljer afrunder helhedsindtrykket - den hygiejniske pusemåtte, den isolerede, aftagelige flaskeholder, et vandafvisende vådrum og puslen til puslen.

Rygsækken City ser godt ud på hver ryg - uanset om mand eller kvinde - og kan let og hurtigt fastgøres til alle klapvognmodeller ved hjælp af Universal tilbehør. ABC Design klapvognsmodeller. *

Universal fastgørelsessystem fås til alle modeller i 2017-kollektionen. For modeller fra 2016-kollektionen og ældre kræves ""Universal bleetaske-fastgørelse"" for fastgørelsen til skyderen.

Produktoplysninger:
 • Lille rygsæk
 • Inkl. skiftemåtte
 • Mange opbevaringsmuligheder
 • Rengøring: Håndvask / koldvask
Tekniske data:
 • Materiale: polyester
 • Mål (længde x bredde x højde) : 33 x 13 x 37 cm
 • Vægt: 1,1 kg
Inkluderet i levering:
 • Rygsæk City
 • Justerbar skulderrem
 • Isoleret flaskeholder
 • Skiftemåtte
 • Redskabstaske
 • ABC Design Universal-fiksering
"

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

ABC Design

ABC Design – Urban design møder funktionalitet

ABC Design har i de sidste 25 år fremstillet komfortable og praktiske barnevogne, der gør hverdagen nemmere for børnefamiler. Deres barnevogne er manøvredygtige og udstyret med mange funktionelle egenskaber, hvilket er med et at opflyde de krav der bliver stillet af både barn og forældre. ABC Design ligger særlig vægt på et moderne design og er derfor en førende trendsætter indenfor innovativ barnevognsproduktion. For ABC Design er det vigtigt at tilbyde produkter der tilfredstiller deres kunders ønsker såldes som deres behov, men samtidig vil ABC Design ikke gå på krompromis med deres kendetegn: det urbane design.

ABC Design: virksomhedens filosofi

Sikkerhed er det vigtigeste for ABC Design, det er en af de væsntlige grunde til, at de materialer ABC Design anvender er blevet testet for skadelige stoffer. Deres tekstiler bliver designet med henblik på at have en god UV-beskyttelse hvilket har resulteret i, at alle deres kalecher og parasoller har en UV-besyttelse med UPF 40+. Alle deres produkter bliver testet og kun de produkter med de bedste testresultater bliver godkendt af ABC Design.

ABC Designs produkter

ABC Designs brede sortiment byder på produkter fra kategorierne: barnevogne, klapvogne, højstole, autostole og div. tilbehør som f.eks. kalecher, pusletasker, køreposer og buggyboards. Udover single klapvogne fremstiller ABC Design også dobbelt- og tvillingevogne, derved er der noget for alle. Barnevognene og autostolene fåes i mange attraktive designs. Hertil kommer en ”Limited Edition”, som har et særdeles moderne design med nye farver og mønstre til hver ny kollektion. ABC Design har desuden vundet flere præmier for deres flotte og urbane design.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: ABC DESIGN pusletaske City Shadow 2020
4.5
23 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 16
 
4 stjerner
| 3
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

ABC DESIGN pusletaske City Shadow 2020
ABC DESIGN pusletaske City Shadow 2020
Vejl. pris¹ 725 kr
611 kr