ABC DESIGN Pusletaske City Fashion Edition Fox

ABC DESIGN Pusletaske City Fashion Edition Fox


Variant:
 • ABC DESIGN Pusletaske City Fashion Edition Fox
 • ABC DESIGN Ændring af Diamond Rygsæk Specialudgave Pink-Gold

Pris
835 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A285481

EAN: 4045875329623

ABC DESIGN Pusletaske City Fashion Edition Fox
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Smarte. Fremhævet. Enestående. Oprettet til catwalken. Effektiv udskrivning, begrænset design og moderigtigt karakter udgør en stærk individualitet. Fashion -editionen tilbyder slående farver, originale accenter, kontraster og udvalgte detaljer til det helt specielle look! De søde rævmotiver vil glæde de små lige så meget som de voksne. City-rygsæk er en stilfuld og stilfuld måde at rejse på. Rygsækken overbeviser ved første øjekast med sine læderapplikationer på ydersiden. Derudover tilbyder rygsækken to åbne og lukbare lommer på ydersiden.

Ud over det udvendige overbeviser rygsækken også med sit indre. Det generøse hovedrum tilbyder plads nok - perfekt til rejser eller til en spontan spadseretur gennem byen. Indersiden af ??posen kan forstørres yderligere med lynlåsen på bagsiden. Skulderstropperne kan også forstørres og kan således tilpasses til enhver bærer for at fortsætte den behagelige bærekomfort. Rygsækken skærer også en fin figur, når du rejser og bliver et praktisk stykke bagage med kuffertstroppen på bagsiden.

Smarte detaljer afrunder helhedsindtrykket - den hygiejniske skiftemåtte, den isolerede, aftagelige flaskeholder, et vandafvisende fugtighedsrum og skiftebagsudstyret til vognen.

City-rygsæk skærer en fin figur på hver ryg - uanset om det er til mænd eller kvinder Universal - og kan nemt og hurtigt fastgøres til alle barnevognsmodeller fra ABC Design. *

* Universal Monteringssystem er tilgængeligt for alle modeller i 2017-kollektionen. For modeller i 2016-kollektionen og ældre kræves ""Universal diaperbag-monteringssystem"" til fastgørelse til skyderen.

produktoplysninger:
 • Lille rygsæk
 • Skiftemåtte inkluderet
 • Mange stuveindstillinger
 • Rengøring: håndvask / kold vask
Tekniske data:
 • Materiale: Polyester
 • Dimensioner (længde x bredde x højde) : 33 x 13 x 37 cm
 • Vægt: 1,1 kg
Inkluderet i levering:
 • Rygsæk By
 • >
 • Justerbar skulderrem
 • Isoleret flaskeholder
 • Skiftemåtte
 • Brugtaske
 • ABC Design Universal-Fastening
 • >
"

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Mærke

ABC Design

ABC Design – Urban design møder funktionalitet

ABC Design har i de sidste 25 år fremstillet komfortable og praktiske barnevogne, der gør hverdagen nemmere for børnefamiler. Deres barnevogne er manøvredygtige og udstyret med mange funktionelle egenskaber, hvilket er med et at opflyde de krav der bliver stillet af både barn og forældre. ABC Design ligger særlig vægt på et moderne design og er derfor en førende trendsætter indenfor innovativ barnevognsproduktion. For ABC Design er det vigtigt at tilbyde produkter der tilfredstiller deres kunders ønsker såldes som deres behov, men samtidig vil ABC Design ikke gå på krompromis med deres kendetegn: det urbane design.

ABC Design: virksomhedens filosofi

Sikkerhed er det vigtigeste for ABC Design, det er en af de væsntlige grunde til, at de materialer ABC Design anvender er blevet testet for skadelige stoffer. Deres tekstiler bliver designet med henblik på at have en god UV-beskyttelse hvilket har resulteret i, at alle deres kalecher og parasoller har en UV-besyttelse med UPF 40+. Alle deres produkter bliver testet og kun de produkter med de bedste testresultater bliver godkendt af ABC Design.

ABC Designs produkter

ABC Designs brede sortiment byder på produkter fra kategorierne: barnevogne, klapvogne, højstole, autostole og div. tilbehør som f.eks. kalecher, pusletasker, køreposer og buggyboards. Udover single klapvogne fremstiller ABC Design også dobbelt- og tvillingevogne, derved er der noget for alle. Barnevognene og autostolene fåes i mange attraktive designs. Hertil kommer en ”Limited Edition”, som har et særdeles moderne design med nye farver og mønstre til hver ny kollektion. ABC Design har desuden vundet flere præmier for deres flotte og urbane design.

Vores Topsellers

ABC DESIGN Pusletaske City Fashion Edition Fox
835 kr