ABC DESIGN Puslerygsæk Tour Mineral Fashion Edition Collection 2022

ABC DESIGN Puslerygsæk Tour Mineral Fashion Edition Collection 2022Vejl. pris¹
818 kr
Pris
799 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A329132

EAN: 4045875055911

ABC DESIGN Puslerygsæk Tour Mineral Fashion Edition Collection 2022
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Trendy. Fedt. Unik. Som om de var skabt til catwalken. Effektive Print s, begrænsede Design s og moderigtig karakter står for stærk individualitet. Fashion udgaven byder på slående farver, originale accenter, kontraster og udvalgte detaljer for et helt særligt look!

Robust kvalitet møder modern styling: Tour-rygsækken fra ABC Design
Kan du lide eventyr og ønsker du at være forberedt på alle eventualiteter til enhver tid? Så er Tour-rygsækken lige noget for dig! Den imponerer ikke kun med sit udseende med det samme, men også med sine indre værdier.

Ud over den rummelige og store lomme på forsiden er rygsækken udstyret med seks andre mindre og større sidelommer - ideel til alle, der elsker orden. For at sikre, at ingen småting går tabt i det store billede, har rygsækken små lommer med lynlås og praktiske rum til kreativt kaos. Der er to rum til at stikke ind på indersiden - herunder en vådrumslomme. Der medfølger også en hygiejnisk skiftemåtte til når du er på farten, en lomme til en taske og en isoleret, aftagelig flaskeholder.

Det store hovedrum åbnes foran og giver masser af plads - ideelt til shopping i byen eller til en lang gåtur. Rygsækken gør også en god figur på rejsen og bliver praktisk bagage med bagagestroppen på ryggen.

Tour-rygsækken ser godt ud på barnevognen eller på ryggen - ideel til alle, der gerne vil være praktiske og stilfulde, når de er på farten. Den kan nemt og hurtigt monteres på alle barnevognsmodeller fra Universal . ABC Design klapvognsmodeller.*

* Universal Fastgørelsessystemet er tilgængeligt til alle modeller i 2017-kollektionen. For modeller fra 2016-kollektionen og ældre modeller kræves der " Universal ble taskebeslag" til fastgørelse på barnevognen.

Produktdetaljer:
 • Stor rygsæk
 • Skiftemåtte medfølger
 • Mange opbevaringsmuligheder
 • Rengøring: Håndvask / koldvask
Tekniske data:
 • Materiale: 100 % polyester
 • Mål (længde x bredde x højde): 30 x 17 x 45 cm
 • Vægt: 1,5 kg
Inkluderet i leveringen:
 • Tur med rygsæk
 • Isolerede flaskeholder
 • Skiftemåtte
 • Pose til køkkenredskaber
 • ABC Design Universal lukning

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

ABC Design

ABC Design – Urban design møder funktionalitet

ABC Design har i de sidste 25 år fremstillet komfortable og praktiske barnevogne, der gør hverdagen nemmere for børnefamiler. Deres barnevogne er manøvredygtige og udstyret med mange funktionelle egenskaber, hvilket er med et at opflyde de krav der bliver stillet af både barn og forældre. ABC Design ligger særlig vægt på et moderne design og er derfor en førende trendsætter indenfor innovativ barnevognsproduktion. For ABC Design er det vigtigt at tilbyde produkter der tilfredstiller deres kunders ønsker såldes som deres behov, men samtidig vil ABC Design ikke gå på krompromis med deres kendetegn: det urbane design.

ABC Design: virksomhedens filosofi

Sikkerhed er det vigtigeste for ABC Design, det er en af de væsntlige grunde til, at de materialer ABC Design anvender er blevet testet for skadelige stoffer. Deres tekstiler bliver designet med henblik på at have en god UV-beskyttelse hvilket har resulteret i, at alle deres kalecher og parasoller har en UV-besyttelse med UPF 40+. Alle deres produkter bliver testet og kun de produkter med de bedste testresultater bliver godkendt af ABC Design.

ABC Designs produkter

ABC Designs brede sortiment byder på produkter fra kategorierne: barnevogne, klapvogne, højstole, autostole og div. tilbehør som f.eks. kalecher, pusletasker, køreposer og buggyboards. Udover single klapvogne fremstiller ABC Design også dobbelt- og tvillingevogne, derved er der noget for alle. Barnevognene og autostolene fåes i mange attraktive designs. Hertil kommer en ”Limited Edition”, som har et særdeles moderne design med nye farver og mønstre til hver ny kollektion. ABC Design har desuden vundet flere præmier for deres flotte og urbane design.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: ABC DESIGN Puslerygsæk Tour Mineral Fashion Edition Collection 2022
5
50 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 42
 
4 stjerner
| 5
 
3 stjerner
| 3
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

ABC DESIGN Puslerygsæk Tour Mineral Fashion Edition Collection 2022
ABC DESIGN Puslerygsæk Tour Mineral Fashion Edition Collection 2022
Vejl. pris¹ 818 kr
799 kr