ABC DESIGN Parasol Sunny mountain
Variant:
 • ABC DESIGN Parasol Sunny mountain
 • ABC DESIGN Parasol Sunny rose
 • ABC DESIGN Parasol Sunny ice
 • ABC DESIGN Parasol Sunny grafitgrå
 • +4

245 kr
Pris
197 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
48 kr-20%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A221177

EAN: 4045875046636

ABC DESIGN Parasol Sunny mountain
Den perfekte solbeskyttelse, også når man er på farten.
Den praktiske parasol Sunny kan kombineres med alle klapvogne og barnevogne fra den aktuelle kollektion.

Kan fås i en farve der passer til netop din klapvogn og er let at montere. Med sit mål på 60 cm Ø giver den optimal beskyttelse.

Produktdetaljer:
 • Egnet til runde og ovale stel
 • Enkelt fastgørelsessystem
 • UV-beskyttelse UPF 50+ Australsk standard

Tekniske detaljer:
 • Farve: Grå
 • Materiale: Polyester
 • Rengøring: Håndvask /vaskes koldt
 • Mål: ca. 60 cm diameter
 • Vægt: 0,6 kg

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Mærke

ABC Design

ABC Design – Urban design møder funktionalitet

ABC Design har i de sidste 25 år fremstillet komfortable og praktiske barnevogne, der gør hverdagen nemmere for børnefamiler. Deres barnevogne er manøvredygtige og udstyret med mange funktionelle egenskaber, hvilket er med et at opflyde de krav der bliver stillet af både barn og forældre. ABC Design ligger særlig vægt på et moderne design og er derfor en førende trendsætter indenfor innovativ barnevognsproduktion. For ABC Design er det vigtigt at tilbyde produkter der tilfredstiller deres kunders ønsker såldes som deres behov, men samtidig vil ABC Design ikke gå på krompromis med deres kendetegn: det urbane design.

ABC Design: virksomhedens filosofi

Sikkerhed er det vigtigeste for ABC Design, det er en af de væsntlige grunde til, at de materialer ABC Design anvender er blevet testet for skadelige stoffer. Deres tekstiler bliver designet med henblik på at have en god UV-beskyttelse hvilket har resulteret i, at alle deres kalecher og parasoller har en UV-besyttelse med UPF 40+. Alle deres produkter bliver testet og kun de produkter med de bedste testresultater bliver godkendt af ABC Design.

ABC Designs produkter

ABC Designs brede sortiment byder på produkter fra kategorierne: barnevogne, klapvogne, højstole, autostole og div. tilbehør som f.eks. kalecher, pusletasker, køreposer og buggyboards. Udover single klapvogne fremstiller ABC Design også dobbelt- og tvillingevogne, derved er der noget for alle. Barnevognene og autostolene fåes i mange attraktive designs. Hertil kommer en ”Limited Edition”, som har et særdeles moderne design med nye farver og mønstre til hver ny kollektion. ABC Design har desuden vundet flere præmier for deres flotte og urbane design.

Vores Topsellers

ABC DESIGN Parasol Sunny mountain
245 kr
197 kr