ABC DESIGN Kørepose Grus

Pris
406 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A281504

EAN: 4045875284489

ABC DESIGN Kørepose Grus
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Babyer reagerer følsomt over for svingende temperaturer og kan fryse selv i milde temperaturer. En let sommerfodmuffe er ideel til rejser, især i overgangsperioden med ofte mærkbare temperaturforskelle eller på køligere sommerdage.

Letvægts-, vind- og vandafvisende materialer giver behagelig varme uden sved og blød, blød siddekomfort til din baby. Når det er nødvendigt og for at komme ind og ud, kan topdækslet åbnes eller fjernes takket være den allsidige lynlås, og fodmuffen kan også bruges som sædebetræk i vognen. Hovedafsnittet bliver en beskyttende hætte med pressestifter. Bælteåbninger tillader, at fodmuffen fastgøres let og sikkert ved hjælp af 5-punkts selesystemet på klapvognen.

produktdetaljer:
  • Vind- og vandafvisende materialer
  • sød blød siddekomfort
  • All-zip zip
  • Kan bruges som sædetæppe
  • Kompatibel med alle vores vogne
  • Rengøring: Håndvask / koldt tøjvask
Tekniske data:
  • Materiale indeni: 100% bomuld
  • Materiale udenfor: 100% polyester
  • Mål (længde x bredde): 85 x 38 cm

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Mærke

ABC Design

ABC Design – Urban design møder funktionalitet

ABC Design har i de sidste 25 år fremstillet komfortable og praktiske barnevogne, der gør hverdagen nemmere for børnefamiler. Deres barnevogne er manøvredygtige og udstyret med mange funktionelle egenskaber, hvilket er med et at opflyde de krav der bliver stillet af både barn og forældre. ABC Design ligger særlig vægt på et moderne design og er derfor en førende trendsætter indenfor innovativ barnevognsproduktion. For ABC Design er det vigtigt at tilbyde produkter der tilfredstiller deres kunders ønsker såldes som deres behov, men samtidig vil ABC Design ikke gå på krompromis med deres kendetegn: det urbane design.

ABC Design: virksomhedens filosofi

Sikkerhed er det vigtigeste for ABC Design, det er en af de væsntlige grunde til, at de materialer ABC Design anvender er blevet testet for skadelige stoffer. Deres tekstiler bliver designet med henblik på at have en god UV-beskyttelse hvilket har resulteret i, at alle deres kalecher og parasoller har en UV-besyttelse med UPF 40+. Alle deres produkter bliver testet og kun de produkter med de bedste testresultater bliver godkendt af ABC Design.

ABC Designs produkter

ABC Designs brede sortiment byder på produkter fra kategorierne: barnevogne, klapvogne, højstole, autostole og div. tilbehør som f.eks. kalecher, pusletasker, køreposer og buggyboards. Udover single klapvogne fremstiller ABC Design også dobbelt- og tvillingevogne, derved er der noget for alle. Barnevognene og autostolene fåes i mange attraktive designs. Hertil kommer en ”Limited Edition”, som har et særdeles moderne design med nye farver og mønstre til hver ny kollektion. ABC Design har desuden vundet flere præmier for deres flotte og urbane design.

Vores Topsellers

ABC DESIGN Kørepose Grus
ABC DESIGN Kørepose Grus
406 kr