ABC DESIGN Footmuff Tulip Navy Diamond Edition
Variant:
 • ABC DESIGN Kørepose Tulip Graphite Grey
 • ABC DESIGN Kørepose Tulip Diamond Special Edition Asfalt
 • ABC DESIGN Kørepose Tulip Diamond Special Edition Rose Gold
 • ABC DESIGN Footmuff Tulip Navy Diamond Edition

Pris
420 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A303045

EAN: 4045875069390

ABC DESIGN Footmuff Tulip Navy Diamond Edition
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Stilfuldt. Noble. Eksklusivt. En ny definition af æstetik. Materialer af høj kvalitet, udtryksfuldt design og elegant Design s møder på imponerende vis tidens ånd. Diamond Edition står for ren elegance og høje Design standarder ned til mindste detalje.

Uanset om det er på en hyggelig café på havnen, på Shopping i byen eller på en stille aftenspadseretur: Design "navy" minder dig om en behagelig sommerbrise på stranden. Kombinationen af det mørkeblå yderstof og det beige inderstof giver en feriefornemmelse med et Marine look.

Selv om temperaturerne om vinteren til tider er iskolde, bør du af hensyn til sikkerheden undvære vinterjakke & co. i bilen. Tykt vintertøj forhindrer bælterne i at sidde tæt om barnets krop.

Den blødt forede ABC DESIGN fodmuffen holder dit barn dejligt varmt på vinterkørslen uden at forstyrre funktionen af beskyttelsessystemet. Den er specielt designet til brug i autostolen. Fodmuffen kan også bruges som et hyggeligt indlæg til barnevognens bæretaske. De integrerede slidser til selestyringen gør det muligt at fastgøre selesystemet sikkert. Fodmuffen lukkes derefter over stropperne med den centralt placerede lynlås. Hætten kan justeres ved hjælp af en snor og beskytter dermed dit barns særligt følsomme hoved optimalt mod kulde og træk. Fodområdet kan åbnes separat. Kædet i den ABC DESIGN fodmuffe vil din lille dreng nyde en behagelig og sikker tur, selv i den kolde årstid.

Produktdetaljer:
 • Passer til Tulip-spædbarnskøretøjet
 • Kan bruges som en indsats i pusletasken
 • Blød og behagelig komfort
 • Central lynlås
 • Fodområdet kan åbnes separat

Tekniske detaljer:
 • Mål (længde x bredde x højde): 72 x 30 x 3 cm
 • Rengøring: Håndvask/kold vask
 • Materiale indeni: 100 % bomuld
 • Materiale udenpå: 100 % polyester

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

ABC Design

ABC Design – Urban design møder funktionalitet

ABC Design har i de sidste 25 år fremstillet komfortable og praktiske barnevogne, der gør hverdagen nemmere for børnefamiler. Deres barnevogne er manøvredygtige og udstyret med mange funktionelle egenskaber, hvilket er med et at opflyde de krav der bliver stillet af både barn og forældre. ABC Design ligger særlig vægt på et moderne design og er derfor en førende trendsætter indenfor innovativ barnevognsproduktion. For ABC Design er det vigtigt at tilbyde produkter der tilfredstiller deres kunders ønsker såldes som deres behov, men samtidig vil ABC Design ikke gå på krompromis med deres kendetegn: det urbane design.

ABC Design: virksomhedens filosofi

Sikkerhed er det vigtigeste for ABC Design, det er en af de væsntlige grunde til, at de materialer ABC Design anvender er blevet testet for skadelige stoffer. Deres tekstiler bliver designet med henblik på at have en god UV-beskyttelse hvilket har resulteret i, at alle deres kalecher og parasoller har en UV-besyttelse med UPF 40+. Alle deres produkter bliver testet og kun de produkter med de bedste testresultater bliver godkendt af ABC Design.

ABC Designs produkter

ABC Designs brede sortiment byder på produkter fra kategorierne: barnevogne, klapvogne, højstole, autostole og div. tilbehør som f.eks. kalecher, pusletasker, køreposer og buggyboards. Udover single klapvogne fremstiller ABC Design også dobbelt- og tvillingevogne, derved er der noget for alle. Barnevognene og autostolene fåes i mange attraktive designs. Hertil kommer en ”Limited Edition”, som har et særdeles moderne design med nye farver og mønstre til hver ny kollektion. ABC Design har desuden vundet flere præmier for deres flotte og urbane design.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: ABC DESIGN Footmuff Tulip Navy Diamond Edition
4.8
15 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 13
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

danske bedømmelser:

Vis flere kundeanmeldelser
Inholdet hentes ...

Vores Topsellers

ABC DESIGN Footmuff Tulip Navy Diamond Edition
ABC DESIGN Footmuff Tulip Navy Diamond Edition
420 kr