ABC DESIGN Børnesæde Mallow Asphalt Diamond Edition
Variant:
 • ABC DESIGN Børnesæde Mallow Asphalt Diamond Edition
 • ABC DESIGN autostol Mallow Stone Fashion Edition
 • ABC DESIGN Børnesæde Mallow Black Diamond Edition

Pris
1.368 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A303192

EAN: 4045875069048

ABC DESIGN Børnesæde Mallow Asphalt Diamond Edition
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Stilfuldt. Stilfuldt. Eksklusivt. En ny definition af æstetik. Materialer af høj kvalitet, udtryksfuldt design og elegant Design s møder tidsånden på imponerende vis. Diamond Edition står for ren elegance og høje Design standarder ned til mindste detalje.Kom sikkert og komfortabelt frem til din destination med Mallow barnestolen.

Din nye ABC Design Mallow barnestolen kan tilpasses optimalt til dit barns behov og er super komfortabel. Ideel til biler med og uden Isofix : Du kan fastgøre barnestolen med bilens 3-punktsbæltesystem. Det ekstra Isofix -system giver endnu mere sikkerhed og stabilitet.

Det 4-vejs justerbare ryglæn med nakkestøtte kan nemt justeres i højde og bredde til dit barns størrelse. På den måde vokser Mallow-barnestolen med dit barn i lang tid. Det smarte selestyringssystem forhindrer, at sikkerhedsselen glider og vrider sig. Det betyder, at bæltet altid er i den rigtige position.

Takket være den ekstra bløde polstring og de komfortable armlæn på sædet vil dit barn nyde maksimal komfort selv på længere ture. I tilfælde af en sidekollision fordeler sidekollisionsbeskyttelsen de resulterende kræfter jævnt. Det giver endnu mere beskyttelse af hovedet, overkroppen og bækkenet.

Du kan fastgøre barnestolen på to måder: Enten kun med bilens 3-punktsbæltesystem eller også med Isofix -systemet.

Hurtigt ren igen
Hvem kender det ikke: chokoladebaren bliver tabt, drikkeflasken lækker. Heldigvis kan du nemt rengøre stoffet på barnestolen med en klud. Hvis betrækket er meget snavset, kan du hurtigt tage det af og vaske det i vaskemaskinen i hånden.

Produktdetaljer:
 • 4 vejs justerbar ryg- og nakkestøtte
 • Isofix og 3-punkts bæltefastgørelse til køretøjer
 • Variabelt justerbare Isofix stik
 • Integreret sidekollisionsbeskyttelse giver endnu mere beskyttelse af hoved, bryst og bækken
 • Komfortable armlæn
 • Dæksler kan let fjernes
Tekniske data:
 • Mål (længde x bredde x højde): 45 x 55 x 80 cm
 • Vægt: 7,2 kg
 • Materiale: 100 % polyester
 • Egnet til børn fra 15 til 36 kg (ca. 3 til 12 år)
 • Plejeanvisninger: Tør af med en fugtig klud, eller fjern betrækket og vask det i vaskemaskinen i håndvask.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her.

Mærke

ABC Design

ABC Design – Urban design møder funktionalitet

ABC Design har i de sidste 25 år fremstillet komfortable og praktiske barnevogne, der gør hverdagen nemmere for børnefamiler. Deres barnevogne er manøvredygtige og udstyret med mange funktionelle egenskaber, hvilket er med et at opflyde de krav der bliver stillet af både barn og forældre. ABC Design ligger særlig vægt på et moderne design og er derfor en førende trendsætter indenfor innovativ barnevognsproduktion. For ABC Design er det vigtigt at tilbyde produkter der tilfredstiller deres kunders ønsker såldes som deres behov, men samtidig vil ABC Design ikke gå på krompromis med deres kendetegn: det urbane design.

ABC Design: virksomhedens filosofi

Sikkerhed er det vigtigeste for ABC Design, det er en af de væsntlige grunde til, at de materialer ABC Design anvender er blevet testet for skadelige stoffer. Deres tekstiler bliver designet med henblik på at have en god UV-beskyttelse hvilket har resulteret i, at alle deres kalecher og parasoller har en UV-besyttelse med UPF 40+. Alle deres produkter bliver testet og kun de produkter med de bedste testresultater bliver godkendt af ABC Design.

ABC Designs produkter

ABC Designs brede sortiment byder på produkter fra kategorierne: barnevogne, klapvogne, højstole, autostole og div. tilbehør som f.eks. kalecher, pusletasker, køreposer og buggyboards. Udover single klapvogne fremstiller ABC Design også dobbelt- og tvillingevogne, derved er der noget for alle. Barnevognene og autostolene fåes i mange attraktive designs. Hertil kommer en ”Limited Edition”, som har et særdeles moderne design med nye farver og mønstre til hver ny kollektion. ABC Design har desuden vundet flere præmier for deres flotte og urbane design.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: ABC DESIGN Børnesæde Mallow Asphalt Diamond Edition
4.8
4 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 3
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

de mest relevante bedømmelser:

Vis flere kundeanmeldelser

de bedste internationale bedømmelser:

Vis flere internationale kundebedømmelser
Inholdet hentes ...

Vores Topsellers

ABC DESIGN Børnesæde Mallow Asphalt Diamond Edition
ABC DESIGN Børnesæde Mallow Asphalt Diamond Edition
1.368 kr