❀ Mors dag rabat: Spar 10% ❀
❀ Mors dag rabat: Spar 10% ❀
Kopiér koden
BND17580
00
tim
00
min
00
sek.
Kun idag!
ABC DESIGN bleiepose Royal Diamond Special Edition roseguld

ABC DESIGN bleiepose Royal Diamond Special Edition roseguld


Variant:
 • ABC DESIGN bleiepose Royal Diamond Special Edition roseguld
 • ABC DESIGN bletaske Royal Diamond Special Edition Asfalt

Pris
1.004 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A281713

EAN: 4045875421853

ABC DESIGN bleiepose Royal Diamond Special Edition roseguld
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Praktisk som en skiftetaske, elegant som en håndtaske. Den elegante skiftetaske Royal er et funktionelt og moderigtigt tilbehør i en og overbeviser forældrene med sit stilfulde look & føler lavet af læderelementer og stof langt ud over den skiftende tid.

Den smarte opdeling af bleposen tilbyder ikke kun ekstra lagerplads, men også masser af muligheder for at opbevare nyttige redskaber sikkert og hurtigt, når de er ude og omkring. Bleier, vådtørreservietter, skiftetøj & co. finde deres plads i det store hovedrum, der er fastgjort udvendigt med en lynlås og magnet. To ekstra eksterne rum, også med magnetisk lukning, samt flere interne rum i forskellige størrelser er ideelle til de mange små ting, der er uundværlige, når du rejser med baby. Der er også integreret en hygiejnisk skiftemåtte, en isoleret, aftagelig flaskeholder med klips til fastgørelse til vognen, en ekstra redskelomme og et vandafvisende fugtrum.

Med tre forskellige bæreoptioner passer Royal blejepose til ethvert look og type: direkte på vognen via det integrerede bleposefæste, som en afslappet skuldertaske med skulderrem i læderudseende eller som en smart håndtaske.
Små metalfødder i bunden af ??posen sikrer et sikkert stativ og beskyttelse mod snavs.

produktoplysninger:
 • Skiftemåtte inkluderet
 • Masser af lagerplads
 • Justerbar skulderrem
 • Små metalfødder i bunden af ??posen
 • Rengøring: håndvask / kold vask
Tekniske data:
 • Mål (længde x bredde x højde): 20 x 47,5 x 31 cm
 • Længde bælte: 65 til 114,5 cm
 • Vægt: 1,35 kg
Inkluderet i levering:
 • Skiftetaske Royal
 • Skulderrem
 • Isoleret flaskeholder
 • Skiftemåtte
 • Redskaber taske
 • Universal tilbehør til poseskift
 • ABC DESIGN Universal-Fixing

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Mærke

ABC Design

ABC Design – Urban design møder funktionalitet

ABC Design har i de sidste 25 år fremstillet komfortable og praktiske barnevogne, der gør hverdagen nemmere for børnefamiler. Deres barnevogne er manøvredygtige og udstyret med mange funktionelle egenskaber, hvilket er med et at opflyde de krav der bliver stillet af både barn og forældre. ABC Design ligger særlig vægt på et moderne design og er derfor en førende trendsætter indenfor innovativ barnevognsproduktion. For ABC Design er det vigtigt at tilbyde produkter der tilfredstiller deres kunders ønsker såldes som deres behov, men samtidig vil ABC Design ikke gå på krompromis med deres kendetegn: det urbane design.

ABC Design: virksomhedens filosofi

Sikkerhed er det vigtigeste for ABC Design, det er en af de væsntlige grunde til, at de materialer ABC Design anvender er blevet testet for skadelige stoffer. Deres tekstiler bliver designet med henblik på at have en god UV-beskyttelse hvilket har resulteret i, at alle deres kalecher og parasoller har en UV-besyttelse med UPF 40+. Alle deres produkter bliver testet og kun de produkter med de bedste testresultater bliver godkendt af ABC Design.

ABC Designs produkter

ABC Designs brede sortiment byder på produkter fra kategorierne: barnevogne, klapvogne, højstole, autostole og div. tilbehør som f.eks. kalecher, pusletasker, køreposer og buggyboards. Udover single klapvogne fremstiller ABC Design også dobbelt- og tvillingevogne, derved er der noget for alle. Barnevognene og autostolene fåes i mange attraktive designs. Hertil kommer en ”Limited Edition”, som har et særdeles moderne design med nye farver og mønstre til hver ny kollektion. ABC Design har desuden vundet flere præmier for deres flotte og urbane design.

Vores Topsellers

ABC DESIGN bleiepose Royal Diamond Special Edition roseguld
ABC DESIGN bleiepose Royal Diamond Special Edition roseguld
1.004 kr