ABC DESIGN Barnevognskasse Plus grafitgrå-flamme
-64%
1.188 kr
Pris
428 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
760 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A173377

EAN: 4045875038587

ABC DESIGN Barnevognskasse Plus grafitgrå-flamme
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Udviklet af forældre til forældre
Under udviklingen af ??Plus-serien af ??ABC DESIGN var fokus på forældrenes behov og krav. Bæresengen i Plus-serien er ikke kun en ideel tilføjelse til din barnevogn, men imponerer også med dens unikke funktioner.

Med bæresengen kan du konvertere din vogn til en praktisk første klapvogn på ingen tid overhovedet. Den kan bruges fra fødslen, og takket være den 79 cm lange længde tilbyder den også tilstrækkelig plads til større babyer.

Bæresengen har en blødt polstret madras, der lindrer bagsiden af ??din baby. Den integrerede Memory skumfunktion sikrer, at madrassen på bæresengen tilpasser sig perfekt til formen på babyens krop. Din baby vil føle sig helt hjemme fra fødslen.

Specielle funktioner:
  • Carrycot egnet til barnevognsmodellerne i Plus-serien
  • Inkl. . hukommelse skum madras
  • Canopy UV-beskyttelse 50+
Dimensioner:
  • Dimensioner: 85 x 47 x 65 cm
  • bæreseng med liggende overflade: 80 x 36 cm
  • Samlet vægt: 4,2 kg

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Kundeservice både før og efter købet!

Giver artikelteksten ikke svar på alle dine spørgsmål, vil vi gerne prøve på at få fat i de ønskede informationer. Kontakt os med dine spørgsmål.

Mærke

ABC Design

ABC Design – Urban design møder funktionalitet

ABC Design har i de sidste 25 år fremstillet komfortable og praktiske barnevogne, der gør hverdagen nemmere for børnefamiler. Deres barnevogne er manøvredygtige og udstyret med mange funktionelle egenskaber, hvilket er med et at opflyde de krav der bliver stillet af både barn og forældre. ABC Design ligger særlig vægt på et moderne design og er derfor en førende trendsætter indenfor innovativ barnevognsproduktion. For ABC Design er det vigtigt at tilbyde produkter der tilfredstiller deres kunders ønsker såldes som deres behov, men samtidig vil ABC Design ikke gå på krompromis med deres kendetegn: det urbane design.

ABC Design: virksomhedens filosofi

Sikkerhed er det vigtigeste for ABC Design, det er en af de væsntlige grunde til, at de materialer ABC Design anvender er blevet testet for skadelige stoffer. Deres tekstiler bliver designet med henblik på at have en god UV-beskyttelse hvilket har resulteret i, at alle deres kalecher og parasoller har en UV-besyttelse med UPF 40+. Alle deres produkter bliver testet og kun de produkter med de bedste testresultater bliver godkendt af ABC Design.

ABC Designs produkter

ABC Designs brede sortiment byder på produkter fra kategorierne: barnevogne, klapvogne, højstole, autostole og div. tilbehør som f.eks. kalecher, pusletasker, køreposer og buggyboards. Udover single klapvogne fremstiller ABC Design også dobbelt- og tvillingevogne, derved er der noget for alle. Barnevognene og autostolene fåes i mange attraktive designs. Hertil kommer en ”Limited Edition”, som har et særdeles moderne design med nye farver og mønstre til hver ny kollektion. ABC Design har desuden vundet flere præmier for deres flotte og urbane design.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: ABC DESIGN Barnevognskasse Plus grafitgrå-flamme
5
3 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 3
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

danske bedømmelser:

Vis flere kundeanmeldelser
Inholdet hentes ...

Vores Topsellers

ABC DESIGN Barnevognskasse Plus grafitgrå-flamme
ABC DESIGN Barnevognskasse Plus grafitgrå-flamme
1.188 kr
428 kr