ABC DESIGN autostol Mallow Stone Fashion Edition

ABC DESIGN autostol Mallow Stone Fashion Edition


Pris
1.513 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A303189

EAN: 4045875069062

ABC DESIGN autostol Mallow Stone Fashion Edition
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Smarte. Modig. Enestående. Som lavet til catwalken. Effektivt tryk, begrænset design og moderigtigt tegn står for stærk individualitet. Fashion-udgaven tilbyder slående farver, originale accenter, kontraster og udvalgte detaljer til det helt specielle look!

Kom sikkert og komfortabelt til din destination med børnesædet Mallow.

Din nye ABC Design Mallow barnesæde kan tilpasses optimalt til dit barns behov og er super behagelig. Ideel til biler med og uden Isofix: Du kan fastgøre barnesædet med 3-punkts bæltesystemet på din bil. Det ekstra Isofix-system giver endnu mere sikkerhed og stabilitet.

Det 4-vejs justerbare ryglæn med nakkestøtte kan let justeres i højde og bredde efter dit barns størrelse. På denne måde vokser Mallow-barnestolen sammen med dit barn i lang tid. Det smarte bæltestyresystem forhindrer sikkerhedsselen i at glide og vride. Det betyder, at bæltet altid er i den rigtige position.

Takket være den ekstra bløde polstring og de komfortable armlæn på sædet, får dit barn maksimal komfort selv på længere rejser. I tilfælde af sidekrasj fordeler sidekollisionsbeskyttelsen de resulterende kræfter jævnt. Dette giver endnu mere beskyttelse for hoved, overkrop og bækken.

Du kan fastgøre barnesædet på to måder: Enten kun med 3-punkts bæltesystemet i din bil eller derudover med Isofix-systemet.

Produktdetaljer:
  • 4-vejs størrelsesjusterbar ryglæn og nakkestøtte
  • Isofix og 3-punkts sikkerhedssele til køretøj
  • Variabelt justerbare Isofix-stik
  • Integreret sidekollisionsbeskyttelse giver endnu mere beskyttelse til hoved, bryst og bækken
  • Komfortable armlæn
  • Betræk let aftagelige
Tekniske data:
  • Mål (længde x bredde x højde): 45 x 55 x 80 cm
  • Vægt: 7,2 kg
  • Velegnet til børn fra 15 til 36 kg (ca. 3 til 12 år)

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her.

Mærke

ABC Design

ABC Design – Urban design møder funktionalitet

ABC Design har i de sidste 25 år fremstillet komfortable og praktiske barnevogne, der gør hverdagen nemmere for børnefamiler. Deres barnevogne er manøvredygtige og udstyret med mange funktionelle egenskaber, hvilket er med et at opflyde de krav der bliver stillet af både barn og forældre. ABC Design ligger særlig vægt på et moderne design og er derfor en førende trendsætter indenfor innovativ barnevognsproduktion. For ABC Design er det vigtigt at tilbyde produkter der tilfredstiller deres kunders ønsker såldes som deres behov, men samtidig vil ABC Design ikke gå på krompromis med deres kendetegn: det urbane design.

ABC Design: virksomhedens filosofi

Sikkerhed er det vigtigeste for ABC Design, det er en af de væsntlige grunde til, at de materialer ABC Design anvender er blevet testet for skadelige stoffer. Deres tekstiler bliver designet med henblik på at have en god UV-beskyttelse hvilket har resulteret i, at alle deres kalecher og parasoller har en UV-besyttelse med UPF 40+. Alle deres produkter bliver testet og kun de produkter med de bedste testresultater bliver godkendt af ABC Design.

ABC Designs produkter

ABC Designs brede sortiment byder på produkter fra kategorierne: barnevogne, klapvogne, højstole, autostole og div. tilbehør som f.eks. kalecher, pusletasker, køreposer og buggyboards. Udover single klapvogne fremstiller ABC Design også dobbelt- og tvillingevogne, derved er der noget for alle. Barnevognene og autostolene fåes i mange attraktive designs. Hertil kommer en ”Limited Edition”, som har et særdeles moderne design med nye farver og mønstre til hver ny kollektion. ABC Design har desuden vundet flere præmier for deres flotte og urbane design.

Vores Topsellers

ABC DESIGN autostol Mallow Stone Fashion Edition
ABC DESIGN autostol Mallow Stone Fashion Edition
1.513 kr