❤ 10x så mange babypoints ❤
❤ 10x så mange babypoints ❤
Kun idag
00
t.
00
min.
00
sek.
ABC DESIGN Ændring af rygsæk Tour Street 2020

ABC DESIGN Ændring af rygsæk Tour Street 2020


Variant:
 • ABC DESIGN Ændring af rygsæk Tour Street 2020
 • ABC DESIGN Skiftende rygsæk Tour Graphite Grey 2020
 • ABC DESIGN Skiftende rygsæk Tour Diamond Special Edition Pink-Gold
 • ABC DESIGN Pusletaske Tour Diamond Special Edition Asfalt

Pris
749 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A281458

EAN: 4045875301216

ABC DESIGN Ændring af rygsæk Tour Street 2020
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
" Robust kvalitet møder moderne styling: Rygsæk-turen fra ABC Design
Du kan lide eventyr og vil være forberedt på alle begivenheder? Så er rygsæksturen bare ting for dig! Det overbeviser ikke kun med sit visuelle udseende, men også med dets indre værdier.

Ud over den rummelige og store frontlomme er rygsækken udstyret med seks mindre og større sidelommer - ideel til alle ryddelige elskere. Så ikke små ting går tabt i den store helhed, tilbyder rygsækken små lynlåslommer og praktiske rum til det kreative kaos. Indvendigt er der to lommer - inklusive et vådt rum. Inkluderet er en hygiejnisk skiftemåtte til på farten, en kuffertlomme og en isoleret, aftagelig flaskeholder.

Det store hovedrum åbner forfra og tilbyder masser af plads - ideel til shopping i byen eller til en lang gåtur. Rygsækken skærer også en fin figur, når du rejser og bliver et praktisk stykke bagage med bagagestroppen på bagsiden.

Tour-rygsækken skærer en fin figur på vognen eller på ryggen - ideel til alle, der vil være praktisk og stilfuld på vejen. Det kan nemt og hurtigt monteres Universal til alle klapvognsmodeller fra ABC Design, der kan monteres på

* Montering Universal-system er tilgængeligt for alle modeller i 2017-kollektionen. For modeller fra 2016-kollektionen og ældre er ""bleen Universal taske-vedhæftning"" påkrævet for fastgørelse til skyderen.

Produktdetaljer:
 • Stor rygsæk
 • Skiftemåtte inkluderet
 • Mange stuveindstillinger
 • Rengøring: Håndvask / Kold vask
Tekniske data:
 • Materiale: Polyester
 • Dimensioner (længde x bredde x højde) : 30 x 17 x 45 cm
 • vægt: 1,5 kg
Inkluderet i levering:
 • Rygsækstur
 • Isoleret flaskebur
 • skiftemåtte
 • redskabspose
 • ABC Design Universal-vedhæftning
"

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Mærke

ABC Design

ABC Design – Urban design møder funktionalitet

ABC Design har i de sidste 25 år fremstillet komfortable og praktiske barnevogne, der gør hverdagen nemmere for børnefamiler. Deres barnevogne er manøvredygtige og udstyret med mange funktionelle egenskaber, hvilket er med et at opflyde de krav der bliver stillet af både barn og forældre. ABC Design ligger særlig vægt på et moderne design og er derfor en førende trendsætter indenfor innovativ barnevognsproduktion. For ABC Design er det vigtigt at tilbyde produkter der tilfredstiller deres kunders ønsker såldes som deres behov, men samtidig vil ABC Design ikke gå på krompromis med deres kendetegn: det urbane design.

ABC Design: virksomhedens filosofi

Sikkerhed er det vigtigeste for ABC Design, det er en af de væsntlige grunde til, at de materialer ABC Design anvender er blevet testet for skadelige stoffer. Deres tekstiler bliver designet med henblik på at have en god UV-beskyttelse hvilket har resulteret i, at alle deres kalecher og parasoller har en UV-besyttelse med UPF 40+. Alle deres produkter bliver testet og kun de produkter med de bedste testresultater bliver godkendt af ABC Design.

ABC Designs produkter

ABC Designs brede sortiment byder på produkter fra kategorierne: barnevogne, klapvogne, højstole, autostole og div. tilbehør som f.eks. kalecher, pusletasker, køreposer og buggyboards. Udover single klapvogne fremstiller ABC Design også dobbelt- og tvillingevogne, derved er der noget for alle. Barnevognene og autostolene fåes i mange attraktive designs. Hertil kommer en ”Limited Edition”, som har et særdeles moderne design med nye farver og mønstre til hver ny kollektion. ABC Design har desuden vundet flere præmier for deres flotte og urbane design.

Vores Topsellers

ABC DESIGN Ændring af rygsæk Tour Street 2020
ABC DESIGN Ændring af rygsæk Tour Street 2020
749 kr