4YOU Flash Hardbox Plus - 630-42

4YOU Flash Hardbox Plus - 630-42


119 kr
Pris
114 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A093396

EAN: 4007953357539

4YOU Flash Hardbox Plus - 630-42
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Dette brand er en stedsegrøn grøn til hverdagens skoleliv. Ud over rygsække finder du også høj kvalitet, som her med Hardbox Plus. 4YOU Hardbox Plus er en perfekt og stabil slurvet taske. Pennekassen har lynlås og inde i en ekstra klap til skolepenner. Denne slurvede er ufyldt og et godt tilbehør til dit skolebørns 4YOU rygsæk.

Artiklen er designet i fantastisk Dark Night Design. Det præsenterer sig selv i en grå grundtone med en sort lynlås. Fronten er dekoreret med typiske sorte flagermus. Derudover er det store sorte vania-logo placeret her og afrunder drengens design perfekt.

Detaljer:
  • Med lynlås
  • blyantarrangør
  • Indvendig med ekstra klap: front med løkker til lineal osv. tilbage med lynlås rum

Tekniske data:
  • Farve nr .: 630-42
  • Dimensioner: 23 x 9 x 6 cm
  • Vægt: 145 g


"

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

4YOU Flash Hardbox Plus - 630-42
119 kr
114 kr