X-lander Vinter fodsæk X- Cuddle Velvet Silver

X-lander Vinter fodsæk X- Cuddle Velvet Silver


Variant:
 • X-lander Vinter fodsæk X- Cuddle Velvet Silver
 • X-lander Vinter fodsæk X- Cuddle Velvet Petrol
 • X-lander Vinter fodsæk X- Cuddle Velvet Ruby

Pris
470 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A318332

EAN: 5902315549357

X-lander Vinter fodsæk X- Cuddle Velvet Silver
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Hyggeligt og varmt om vinteren
Den nye, udvidelige fodmuffe Velvet er et must-have til gåture på kolde dage. Den holder dit barn dejligt varmt, og den særlige pelskrave beskytter mod kulde, regn og vind. Fodmuffen kan bruges både i barnvognen og i barnevognen. Den er også fantastisk til slædekørsel, fordi det quiltede yderstof er vandafvisende og beskytter stoffet og dit barn mod at blive vådt. Det indvendige stof på foddelen er også imprægneret og forhindrer, at den bliver gennemblødt. Da denne del af fodposen kommer mest i kontakt med beskidte sko, kan du blot fjerne foddelen ved hjælp af lynlåsen og vaske den separat.

Holdbart materiale
Der blev anvendt to lag til fyldet i fodmuffen. Det ene lag har en stofvægt på 400 g/m2, det andet lag har en stofvægt på 120 g/m2. Mellem de to lag er der en membran, som yderligere beskytter fodsækken mod fugt, men som også forhindrer, at fyldet bliver klumpet. Det er derfor, at fodmuffens tykkelse ikke ændrer sig, selv efter lang tids brug. Den samlede stofvægt er 520 g/m2. Vinterfodmuffen er fremstillet med omhu for hver eneste detalje og opfylder alle krav i standarderne for børneprodukter. Tasken er fremstillet af certificerede materialer i henhold til Oeko-Tex Standard 100. Varen fås i flere varianter og passer til farven på de håndvarmere, der fås separat.

Fodmuffen, der vokser med dig
Størrelsen kan justeres ved hjælp af lynlåse. På denne måde kan du gøre fodmuffen mindre, så den passer til barnesengen (størrelse S: længde 84 cm, bredde 53 cm). For et ældre barn kan du blot forlænge foddelen. Fodmuffen er udstyret med stropper og kan derfor nemt fastgøres til barnevognen, så den ikke glider og forbliver stabil på sædet.

Produktets egenskaber:
 • Beskytter mod kulde, vind, regn og sne
 • Tykt vinterfyld og imprægneret yderstof
 • Foddelen indvendigt er fremstillet af et vandafvisende materiale og forhindrer dermed tilsmudsning
 • Let at rengøre
 • Fodmuffen kan forstørres eller formindskes i størrelse.
Tekniske detaljer:
 • Mål (længde x bredde): 88 til 105 x 42 til 48 cm.
 • Materiale: 100% polyester
 • Kan vaskes op til 30 grader

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores Topsellers

 X-lander Vinter fodsæk X- Cuddle Velvet Silver
X-lander Vinter fodsæk X- Cuddle Velvet Silver
470 kr