superfit Tøffel Belinda grå
Størrelsesguide
Variant:
 • superfit Tøffel Belinda grå
 • superfit Slipper Belinda lyseblå

Pris
223 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A314893

superfit Tøffel Belinda grå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Mærkekvalitet fra superfit - Et stort ansvar for dine fødder!

Sko af de tre mærker Legero, Legero og Think produceres under paraplyen af Legero skofabrikken. Superfit Legero og Think produceres. Superfit er det førende mærke i Europa inden for børnesko. 98 % af de adspurgte børnelæger og ortopædkirurger gav LEGERO sko den højeste vurdering. Superfit børnesko med den højeste kvalitet. Alle sko er udviklet i samarbejde med specialister. Hælkappe, afrullet sål, indtræk, åndbar foring og sålprofil er de vigtigste ting; skoen skal bare "passe".

Legero stræber hele tiden efter at anvende den nyeste teknologi for at sikre, at du får et førsteklasses produkt, hvor der ud over Design , forarbejdning, materiale og pasform også tages hensyn til de sundhedsmæssige aspekter af de anvendte materialer. Virksomhedens eget kvalitetsstyringssystem anvender endnu strengere standarder end de lovbestemte for de anvendte materialer, så skoene opfylder de højeste krav til kvalitet og sundhedsmæssig forenelighed. superfit LEGERO - simpelthen gode sko.

Den søde superfit BELINDA tøfler er lige noget for alle prinsesser. Med søde motiver som søde stjerner og sommerfugle bliver ethvert ønske opfyldt. De farvede såler er ikke-markerende og efterlader således ingen spor på gulvene Gennem velcrolukningen kan de superfit Velcrolukningen gør det muligt at tilpasse tøflen individuelt til foden, hvilket sikrer et fast greb og en nem indtræden. Den legesyge sommerfugleapplikation på den superlette og fleksible sål fuldender den fortryllende Design . Det giver også mulighed for en naturlig rulning. BELINDA er fremstillet i WMS bredde M III.

Produktdetaljer:
 • Materiale: tekstil
 • Foring: tekstil
 • Med praktisk velcrolukning
 • bredde: medium
 • Ikke-mærkende sål

Tilbehør

Pris
111 kr
Pris
149 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: superfit Tøffel Belinda grå
5
2 Kundeanmeldelse
 
5 stjerner
| 2
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Inholdet hentes ...

Vores Topsellers

 superfit Tøffel Belinda grå
superfit Tøffel Belinda grå
223 kr