Lige nu: 10x babypoints ♡
Lige nu: 10x babypoints ♡
saml ekstra points
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
superfit  Sand ale Freddy lysegrå/blå (medium)
-16%
Størrelsesguide
Variant:
  • superfit  Sand ale Freddy lysegrå/blå (medium)
  • superfit  Sand ale Fanni lysegrå
  • superfit  Sand ale Freddy grøn / blå
  • superfit  Sand ale Freddy ocean combi

371 kr
Pris
313 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
58 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A306672

superfit Sand ale Freddy lysegrå/blå (medium)
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Brand kvalitet fra huset superfit - Stort ansvar for dine fødder!

Sko af de tre mærker Legero, Legero og Think produceres under paraplyen af Legero skofabrikken. Superfit Legero og Think bliver produceret. Superfit Legero er det førende mærke i Europa inden for børnesko. 98 % af de adspurgte børnelæger og ortopædkirurger giver Legeros børnesko den højeste vurdering. Superfit -børnesko med den højeste karakter. Alle sko er udviklet i samarbejde med specialister. Hælkappen, afrulningssålen, slip-in, det åndbare for og sålprofilen er de vigtigste ting; skoen "passer" ganske enkelt.

For at sikre, at du får et førsteklasses produkt, hvis fremstilling ikke kun tager hensyn til Design , forarbejdning, materiale og pasform, men også til de anvendte materialers sundhedsmæssige aspekter, bestræber Legero sig konstant på at anvende den nyeste teknologi. Virksomhedens eget kvalitetsstyringssystem gør de juridiske retningslinjer for de anvendte materialer endnu strengere end foreskrevet, så skoene opfylder de højeste standarder med hensyn til kvalitet og sundhedsmæssig forenelighed. superfit LEGERO - simpelthen gode sko.

FREDDY fra superfit er en klassiker blandt de Sand ales for nybegyndere inden for løb. Den tålukkede model giver beskyttelse og støtte til alle små eventyrere. Derudover er overmaterialet lavet af slidstærkt ruskind, og inderforet er også lavet af blødt læder af høj kvalitet. Dette forhindrer trykpunkter. Med de to hægte- og hægtefastgørelser kan du hurtigt tage dem på og af, og overdelens bredde kan justeres. En blød fodseng i læder sikrer også optimal bærekomfort. FREDDY er fremstillet i WMS-vidde M IV.

Produktdetaljer:
  • Materiale: tekstil / ruskind
  • Foring: læderforing
  • Med praktisk velcrolukning
  • Med skridsikker sål
  • Vidde: medium (WMS)

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
94 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: superfit Sand ale Freddy lysegrå/blå (medium)
4.5
42 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 33
 
4 stjerner
| 6
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

superfit  Sand ale Freddy lysegrå/blå (medium)
superfit Sand ale Freddy lysegrå/blå (medium)
371 kr
313 kr