superfit Girls Sand ale Fanni rød/rosa (medium)
Størrelsesguide
Variant:
 • superfit Girls Sand ale Fanni rød/rosa (medium)
 • superfit Sandal Fanni blå / lyserød (medium)
 • superfit Sandal Fanni lysegrå / lyserød (medium)
 • superfit Sand ale Fanni rød/rosa (medium)

Pris
334 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A260228

superfit Girls Sand ale Fanni rød/rosa (medium)
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Mærkekvalitet fra superfit - Et stort ansvar for dine fødder!

Sko af de tre mærker Legero, Legero og Think produceres under paraplyen af Legero skofabrikken. Superfit Legero og Think produceres. Superfit er det førende mærke i Europa inden for børnesko. 98 % af de adspurgte børnelæger og ortopædkirurger gav LEGERO sko den højeste vurdering. Superfit børnesko med den højeste kvalitet. Alle sko er udviklet i samarbejde med specialister. Hælkappe, afrullet sål, indtræk, åndbar foring og sålprofil er de vigtigste ting; skoen skal bare "passe".

For at sikre, at du får et førsteklasses produkt, hvor der ved fremstillingen ud over Design , forarbejdning, materiale og pasform også tages hensyn til de anvendte materialers sundhedsmæssige aspekter, stræber Legero konstant efter at anvende den nyeste teknologi. Virksomhedens eget kvalitetsstyringssystem anvender endnu strengere standarder end de lovbestemte for de anvendte materialer, så skoene opfylder de højeste krav til kvalitet og sundhedsmæssig forenelighed. superfit LEGERO - simpelthen gode sko.

De tå-lukkede børn sand ale ved navn Fanni fra huset Fanni Superfit er den perfekte ledsager til enhver lejlighed. Fanni imponerer ikke kun med sit udseende: Funktionelt imponerer Fanni med to praktiske velcrolukninger, der gør det særligt nemt og hurtigt at tage den af og på og garanterer perfekt hold. Læderforet af høj kvalitet og den polstrede lædersål sikrer en behagelig komfort. Sand ale er fremstillet i mellembredde (WMS-bredde "M4"). En ekstra let og fleksibel ydersål i hjerteform Design understøtter optimalt barnets fødes naturlige rullebevægelse. Et ægte blikfang, der kombinerer alle de vigtige funktionelle egenskaber ved en børnesko - dvs. Superfit Sand ale Fanni.

Produktdetaljer:
 • Materiale: effekt læder
 • Foring: læderforing
 • Med praktisk velcrolukning
 • Med skridsikker sål
 • Bredde: medium (WMS)

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: superfit Girls Sand ale Fanni rød/rosa (medium)
5
4 Kundeanmeldelse
 
5 stjerner
| 4
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Inholdet hentes ...

Vores Topsellers

 superfit Girls Sand ale Fanni rød/rosa (medium)
superfit Girls Sand ale Fanni rød/rosa (medium)
334 kr