superfit  Girls Lav sko Star light lilla (medium)

superfit Girls Lav sko Star light lilla (medium)


Størrelsesguide

414 kr
Pris
406 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A248361

superfit Girls Lav sko Star light lilla (medium)
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Mærkekvalitet fra superfit - Et stort ansvar for dine fødder!

Sko af de tre mærker Legero, Legero og Think produceres under paraplyen af Legero skofabrikken. Superfit Legero og Think produceres. Superfit er det førende mærke i Europa inden for børnesko. 98 % af de adspurgte børnelæger og ortopædkirurger gav LEGERO sko den højeste vurdering. Superfit børnesko med den højeste kvalitet. Alle sko er udviklet i samarbejde med specialister. Hælkappe, afrullet sål, indtræk, åndbar foring og sålprofil er de vigtigste ting; skoen skal bare "passe".

For at sikre, at du får et førsteklasses produkt, hvor der ved fremstillingen ud over Design , forarbejdning, materiale og pasform også tages hensyn til de anvendte materialers sundhedsmæssige aspekter, bestræber Legero sig hele tiden på at anvende den nyeste teknologi. Virksomhedens eget kvalitetsstyringssystem anvender endnu strengere standarder end de lovbestemte for de anvendte materialer, så skoene opfylder de højeste krav til kvalitet og sundhedsmæssig forenelighed. superfit LEGERO - simpelthen gode sko.

Denne modern e sko til piger, der lærer at gå, imponerer især med sin unikke Design kombineret med et højt funktionsniveau. Takket være den patenterede GORE-TEX®-foring er skoen fuldstændig vandtæt og meget åndbar på samme tid. Den letløbende snørebånd giver en optimal justeringsmulighed og et godt hold. Ydersålen er super fleksibel og repræsenterer med sin stjerne Design et centralt Design element. Denne model er fremstillet af en læderkombination af høj kvalitet og er fremstillet i WMS-vidden "M3", til mellemstore til smalle børnefødder. Læderindlægssålen kan fjernes, hvis det er nødvendigt. Materialer af høj kvalitet, trendy Design og maksimal komfort kombineret - sådan præsenterer Star light sig selv.

Produktdetaljer:
  • Materiale: nappa/ effekt læder/ velour
  • Foring: Læderforing
  • Med snørebånd til perfekt pasform
  • Med skridsikker sål
  • Bredde: medium (WMS)

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

 superfit  Girls Lav sko Star light lilla (medium)
superfit Girls Lav sko Star light lilla (medium)
414 kr
406 kr