superfit Drenge Sand ale Freddy blå (medium)

superfit Drenge Sand ale Freddy blå (medium)


Størrelsesguide
Variant:
 • superfit Drenge Sand ale Freddy blå (medium)
 • superfit Drenge Sand ale Freddy blå (medium)
 • superfit Drenge Sand ale Freddy lys grå/grøn (medium)

Pris
334 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A306694

superfit Drenge Sand ale Freddy blå (medium)
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Mærkekvalitet fra superfit - Et stort ansvar for dine fødder!

Sko af de tre mærker Legero, Legero og Think produceres under paraplyen af Legero skofabrikken. Superfit Legero og Think produceres. Superfit er det førende mærke i Europa inden for børnesko. 98 % af de adspurgte børnelæger og ortopædkirurger gav LEGERO sko den højeste vurdering. Superfit børnesko med den højeste kvalitet. Alle sko er udviklet i samarbejde med specialister. Hælkappe, afrullet sål, indtræk, åndbar foring og sålprofil er de vigtigste ting; skoen skal bare "passe".

Legero stræber hele tiden efter at anvende den nyeste teknologi for at sikre, at du får et førsteklasses produkt, hvor der ud over Design , forarbejdning, materiale og pasform også tages hensyn til de sundhedsmæssige aspekter af de anvendte materialer. Virksomhedens eget kvalitetsstyringssystem anvender endnu strengere standarder end de lovbestemte for de anvendte materialer, så skoene opfylder de højeste krav til kvalitet og sundhedsmæssig forenelighed. superfit LEGERO - simpelthen gode sko.

Dette lille barn med lukkede tæer Sand ale fra superfit FREDDY er den perfekte ledsager på varme dage. En holdbar ruskind/stof kombination giver sammen med den gennemprøvede superfit pasform, der giver den højeste bærekomfort. To praktiske velcrolukninger gør det særligt nemt at tage den på og af og sikrer et optimalt hold i skoen. Den farvede ydersål er fleksibel og samtidig skridsikker for at ledsage alle barnets eventyr på den bedst mulige måde. Den bløde lycra-stofforing og den polstrede læderindlægssål giver også et behageligt fodklima hele dagen lang. Denne superfit model kaldet FREDDY fås i WMS-bredden M IV og inspirerer i forskellige farvevarianter.

Produktdetaljer:
 • Materiale: tekstil/velour læder
 • Foring: læderforing
 • Med velcrolukninger
 • Med skridsikker sål
 • Bredde: medium (WMS)

Tilbehør

Pris
111 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

 superfit Drenge Sand ale Freddy blå (medium)
superfit Drenge Sand ale Freddy blå (medium)
334 kr