STACCATO  Sweatshirt til drenge rød

STACCATO Sweatshirt til drenge rød


Størrelsesguide

Pris
129 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A274457

STACCATO Sweatshirt til drenge rød
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnemodekollektionen fra STACCATO byder på mange praktiske detaljer og imponerer med gode pasformer med farverige og usædvanlige Print s. Den trendy kollektion til babyer og småbørn fokuserer på børnevenlig funktionalitet. Med stor opmærksomhed på detaljer STACCATO materialer, kvalitet og pasform. Moderigtige farver, lækre stoffer og et frækt look: det er STACCATO baby- og børnemode!

Denne Blocks stribede skjorte er med sin store superhelt Print et absolut blikfang. Blocks striberne og slidserne i siderne med blinkende Print s afrunder looket harmonisk. Takket være de praktiske trykknapper på skulderen er trøjen meget nem at tage af og på. Med den høje bomuldskvalitet og den ribstrikkede kant, den runde halsudskæring og ærmerne giver sweatshirten også optimal bærekomfort.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 95% bomuld, 5% spandex
  • Kan vaskes op til 40 °C

Tilbehør

Pris
129 kr
Pris
100 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

 STACCATO  Sweatshirt til drenge rød
STACCATO Sweatshirt til drenge rød
129 kr