STACCATO  Sweatjakke til drenge rust melange

STACCATO Sweatjakke til drenge rust melange


Størrelsesguide

Pris
183 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A278163

STACCATO Sweatjakke til drenge rust melange
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnemodekollektionen fra STACCATO byder på mange praktiske detaljer og imponerer med gode pasformer med farverige og usædvanlige Print s. Den trendy kollektion til babyer og småbørn fokuserer på børnevenlig funktionalitet. Med stor opmærksomhed på detaljer STACCATO materialer, kvalitet og pasform. Moderigtige farver, lækre stoffer og et frækt look: det er STACCATO baby- og børnemode!

Denne søde orange ne sweatjakke bør ikke mangle i nogen garderobe! Jakken inspirerer med ræveansigtet på hætten og de små ører. Den opdelte kængurulomme og den farvekontrasterende snor på lynlåsen fuldender looket. Det nuttede for og den rene bomuldskvalitet sikrer også den højeste bærekomfort. Detaljer: lukkes med lynlås, brede ribstrikkede manchetter.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% bomuld
  • Kan vaskes op til 40 °C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

 STACCATO  Sweatjakke til drenge rust melange
STACCATO Sweatjakke til drenge rust melange
183 kr