❤ 8x så mange babypoints ❤
❤ 8x så mange babypoints ❤
Kun idag
00
t.
00
min.
00
sek.
 STACCATO  Sweat Blazer til drenge mid night

STACCATO Sweat Blazer til drenge mid night


Størrelsesguide
Variant:
  •  STACCATO  Sweat Blazer til drenge mid night
  •  STACCATO  Drenge Blazer mørke jeans melange

Pris
149 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A256541

STACCATO Sweat Blazer til drenge mid night
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnemodekollektionen fra STACCATO byder på mange praktiske detaljer og imponerer med gode pasformer med farverige og usædvanlige Print s. Den trendy kollektion til babyer og småbørn fokuserer på børnevenlig funktionalitet. Med stor opmærksomhed på detaljer STACCATO materialer, kvalitet og pasform. Moderigtige farver, lækre stoffer og et frækt look: det er STACCATO baby- og børnemode!

For rigtige herrer! Denne sweat blazer fra STACCATO inspirerer både visuelt og komfortmæssigt. Den sporty jakke med rent bomuldsindhold har en hudvenlig komfort. To praktiske lommer i hoftehøjde fuldender det aktive look. De kontrastfarvede knapper skiller sig visuelt ud. Kent-kraven er også et fashion statement. Detaljer: Mærkeplet på brystet, slids på ryggen ved sømmen.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% bomuld
  • Kan vaskes op til 40 °C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

 STACCATO  Sweat Blazer til drenge mid night
STACCATO Sweat Blazer til drenge mid night
149 kr