STACCATO  NB skjorte fra white stripes
-16%
Størrelsesguide
Variant:
  •  STACCATO  NB skjorte fra white stripes
  •  STACCATO  NB Shirt mørkegrå melange mønstret

82 kr
Pris
69 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
13 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A254851

STACCATO NB skjorte fra white stripes
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnemodekollektionen fra STACCATO byder på mange praktiske detaljer og imponerer med gode pasformer med farverige og usædvanlige Print s. Den trendy kollektion til babyer og småbørn fokuserer på børnevenlig funktionalitet. Med stor opmærksomhed på detaljer STACCATO materialer, kvalitet og pasform. Moderigtige farver, lækre stoffer og et frækt look: det er STACCATO baby- og børnemode!

En Basic til hver dag! I denne søde langærmede skjorte fra STACCATO dit afkom vil helt sikkert føle sig godt tilpas. Det anvendte materiale af 100 % bomuld er særligt skånsomt mod følsom babyhud. Trykknapperne på skulderen hjælper også med den daglige på- og afklædning. Særligt sødt er logopatchen med et sødt motiv på brystet. En absolut favorit til alle babyer! Detaljer: Rund hals, fløjlslogo Print nederst i sømmen.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% bomuld
  • Kan vaskes op til 40 °C

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

 STACCATO  NB skjorte fra white stripes
STACCATO NB skjorte fra white stripes
82 kr
69 kr