STACCATO  Langærmet skjorte til drenge mørke jeans melange

STACCATO Langærmet skjorte til drenge mørke jeans melange


Størrelsesguide

Pris
74 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A250828

STACCATO Langærmet skjorte til drenge mørke jeans melange
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnemodekollektionen fra STACCATO byder på mange praktiske detaljer og imponerer med gode pasformer med farverige og usædvanlige Print s. Den trendy kollektion til babyer og småbørn fokuserer på børnevenlig funktionalitet. Med stor opmærksomhed på detaljer STACCATO materialer, kvalitet og pasform. Moderigtige farver, lækre stoffer og et frækt look: det er STACCATO baby- og børnemode!

Denne langærmede skjorte er et perfekt udgangspunkt for mange smukke babylooks. Den bløde bomuldskvalitet er fleksibel og giver en dejlig fornemmelse og stor bevægelsesfrihed. Trykknapper ved halsen støtter påklædningen. Den cool ordlyd Print og en læderlap på fronten er spændende blikfang.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 60% bomuld, 40% polyester
  • Kan vaskes op til 40 °C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

 STACCATO  Langærmet skjorte til drenge mørke jeans melange
STACCATO Langærmet skjorte til drenge mørke jeans melange
74 kr