I dag: 10% LOYALITETS-rabat ♡
I dag: 10% LOYALITETS-rabat ♡
Kopiér koden
HWF11043
00
tim
00
min
00
sek.
Hent koden
 STACCATO  Girls Sweatshirt jeans blå structure

STACCATO Girls Sweatshirt jeans blå structure


Størrelsesguide

102 kr
Pris
100 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A231630

STACCATO Girls Sweatshirt jeans blå structure
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnemodekollektionen fra STACCATO byder på mange praktiske detaljer og imponerer med gode pasformer med farverige og usædvanlige Print s. Den trendy kollektion til babyer og småbørn fokuserer på børnevenlig funktionalitet. Med stor opmærksomhed på detaljer STACCATO materialer, kvalitet og pasform. Moderigtige farver, lækre stoffer og et frækt look: det er STACCATO baby- og børnemode!

Denne søde sweatshirt fra STACCATO er et must-have for alle babyer Girls ! Det bløde sweatmateriale af 100 % bomuld giver dit barn en dejlig blød komfort. Det flared snit med forlænget ryg og faste manchetter giver sweateren et afslappet sporty look! Special High light er den cool front print med applikationer og glittereffekter. Detaljer: A-linje, rund hals med trykknapper, foran Print , Allover -webmønster, applikationer, broderi, rhinsten, logo Print med rhinsten på ryggen.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% bomuld
  • Kan vaskes op til 40 °C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

 STACCATO  Girls Sweatshirt jeans blå structure
STACCATO Girls Sweatshirt jeans blå structure
102 kr
100 kr