STACCATO  Girls Mini Denim Capri i blå denim

STACCATO Girls Mini Denim Capri i blå denim


Størrelsesguide

123 kr
Pris
120 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A170496

STACCATO Girls Mini Denim Capri i blå denim
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
BUKSER

Børnemodekollektionen fra STACCATO byder på mange praktiske detaljer og imponerer med gode pasformer med farverige og usædvanlige Print s. Den trendy kollektion til babyer og småbørn fokuserer på børnevenlig funktionalitet. Med stor opmærksomhed på detaljer STACCATO materialer, kvalitet og pasform. Moderigtige farver, lækre stoffer og et frækt look: Det er STACCATO baby- og børnemode!

Smukke capribukser med blomsterdekoration, elastisk linning på hofter og fødder, to sidelommer og to lommer på bagsiden. til moderigtige piger.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% bomuld
  • Kan vaskes op til 40° C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

 STACCATO  Girls Mini Denim Capri i blå denim
STACCATO Girls Mini Denim Capri i blå denim
123 kr
120 kr