STACCATO  Girls Leggings powder
Størrelsesguide

Pris
59 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A284166

STACCATO Girls Leggings powder
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnemodekollektionen fra STACCATO byder på mange praktiske detaljer og imponerer med gode pasformer med farverige og usædvanlige Print s. Den trendy kollektion til babyer og småbørn fokuserer på børnevenlig funktionalitet. Med stor opmærksomhed på detaljer STACCATO materialer, kvalitet og pasform. Moderigtige farver, lækre stoffer og et frækt look: det er STACCATO baby- og børnemode!

En drøm! Leggings i powder er den komfortable og moderigtige løsning til piger, der gerne vil være smarte, selv når de leger. Detaljer: ren økologisk bomuld, elastisk linning, legende hjerter Print , blød fornemmelse, legende Design . Vores økologiske Cotton babytøj er ikke kun let at passe og nuttet og blødt, men også særligt hudvenligt og fri for skadelige stoffer. Den økologiske bomuld, der anvendes, kommer fra bæredygtig tiger og fair produktion. Ved at købe en økologisk Cotton artikel fra STACCATO du bidrager til en ansvarlig behandling af mennesker og ressourcer i hele verden.

Produktdetaljer:
  • Yderstof: 100% bomuld
  • Kan vaskes op til 40 °C

Tilbehør

Pris
119 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: STACCATO Girls Leggings powder
5
2 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 2
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

danske bedømmelser:

Vis flere kundeanmeldelser
Inholdet hentes ...

Vores Topsellers

 STACCATO  Girls Leggings powder
STACCATO Girls Leggings powder
59 kr