STACCATO  Girls langærmet skjorte graphite melange stribet

STACCATO Girls langærmet skjorte graphite melange stribet


Størrelsesguide

Pris
81 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A259385

STACCATO Girls langærmet skjorte graphite melange stribet
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnemodekollektionen fra STACCATO byder på mange praktiske detaljer og imponerer med gode pasformer med farverige og usædvanlige Print s. Den trendy kollektion til babyer og småbørn fokuserer på børnevenlig funktionalitet. Med stor opmærksomhed på detaljer STACCATO materialer, kvalitet og pasform. Moderigtige farver, lækre stoffer og et frækt look: det er STACCATO baby- og børnemode!

Opmærksomhed kattefans! Den langærmede skjorte fra vores STACCATO kollektionen overbeviser med søde Design . Den søde patch med pelskant indbyder til at nusse og bliver visuelt forstærket af neonelementerne og den lille sløjfe. Den optimale bærekomfort garanteres af den rene bomuldskvalitet. Dette fuldendes af trykknapper, som gør på- og afklædning til en leg for børn. Detaljer: forlænget ryg, lille sløjfe på ryggen, Double ansigt, label patch i sidesømmen.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% bomuld
  • Kan vaskes ved 30 °C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

 STACCATO  Girls langærmet skjorte graphite melange stribet
STACCATO Girls langærmet skjorte graphite melange stribet
81 kr