STACCATO Girls kjole b right rødt mønstret

STACCATO Girls kjole b right rødt mønstret


Størrelsesguide
Variant:
 • STACCATO Girls kjole b right rødt mønstret
 • STACCATO Girls Kjole mørk stone mønstret

Pris
134 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A282056

STACCATO Girls kjole b right rødt mønstret
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnemodekollektionen fra STACCATO byder på mange praktiske detaljer og imponerer med gode pasformer med farverige og usædvanlige Print s. Den trendy kollektion til babyer og småbørn fokuserer på børnevenlig funktionalitet. Med stor opmærksomhed på detaljer STACCATO materialer, kvalitet og pasform. Moderigtige farver, lækre stoffer og et frækt look: det er STACCATO baby- og børnemode!

Din lille pige vil elske denne søde kjole! Prikkerne Design er sat med flæseindsatser på forsiden, der er sukkersødt i scene.Detaljer: prikker Design , Double ansigt, flæse på forsiden, trykknapstrimmel på bagsiden, bomuld af høj kvalitet.

Produktdetaljer:
 • Materiale: 100% bomuld
 • Kan vaskes op til 40 °C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

 STACCATO Girls kjole b right rødt mønstret
STACCATO Girls kjole b right rødt mønstret
134 kr