STACCATO  Girls Bukser soft marine

STACCATO Girls Bukser soft marine


Størrelsesguide
Variant:
  •  STACCATO  Girls Bukser soft marine
  •  STACCATO  Girls Bukser vinter rød

Pris
62 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A256743

STACCATO Girls Bukser soft marine
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnemodekollektionen fra STACCATO byder på mange praktiske detaljer og imponerer med gode pasformer med farverige og usædvanlige Print s. Den trendy kollektion til babyer og småbørn fokuserer på børnevenlig funktionalitet. Med stor opmærksomhed på detaljer STACCATO materialer, kvalitet og pasform. Moderigtige farver, lækre stoffer og et frækt look: det er STACCATO baby- og børnemode!

Med disse søde bukser fra STACCATO din lille pige vil have det godt hele vejen rundt. Den bløde materialekvalitet er super behagelig og fleksibel og lover en fremragende bærekomfort. Den glitrende snor er et fortryllende blikfang. De elastiske ribstrikkede manchetter i sømmene sikrer en perfekt pasform. Detaljer: Mærkeplet på buksebenet.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% bomuld
  • Kan vaskes op til 40 °C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

 STACCATO  Girls Bukser soft marine
STACCATO Girls Bukser soft marine
62 kr