12% i appen | 10% i shoppen
12% i appen | 10% i shoppen
RABATKODER kun i dag
på LEGETØJ ⚽
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
vælg rabatkode
 STACCATO  Drenge skjorte off white
-15%
Størrelsesguide

72 kr
Pris
61 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
11 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A278118

STACCATO Drenge skjorte off white
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnemodekollektionen fra STACCATO byder på mange praktiske detaljer og imponerer med gode pasformer med farverige og usædvanlige Print s. Den trendy kollektion til babyer og småbørn fokuserer på børnevenlig funktionalitet. Med stor opmærksomhed på detaljer STACCATO materialer, kvalitet og pasform. Moderigtige farver, lækre stoffer og et frækt look: det er STACCATO baby- og børnemode!

Denne søde langærmede skjorte inspirerer med en sød bjørn Print . Den enkle Design sikrer masser af kombinationsmuligheder, så den viser sig at være en sand Allround er. Takket være trykknapper på skulderen er det en leg at tage tøj af og på i hverdagen. Detaljer: Ribstrikkede manchetter ved den runde hals. Vores økologiske Cotton babytøj er ikke kun let at passe og nuttet og blødt, men også særligt hudvenligt og fri for skadelige stoffer. Den økologiske bomuld, der anvendes, kommer fra bæredygtig tiger og fair produktion. Ved at købe en økologisk Cotton artikel fra STACCATO du bidrager til en ansvarlig behandling af mennesker og ressourcer i hele verden.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% bomuld
  • Kan vaskes op til 40 °C

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
110 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

 STACCATO  Drenge skjorte off white
STACCATO Drenge skjorte off white
72 kr
61 kr