🌞 Smeltende priser!
🌞 Smeltende priser!
Spontant forlænget:
Op til 700 kr rabat
00
tim
00
min
00
sek.
Vælg rabatkode
 STACCATO Drenge skjorte off white
Størrelsesguide
Variant:
 • STACCATO Drenge skjorte off white
 • STACCATO NB Boys Shirt off white
 • STACCATO NB Boys Shirt royal melange
 • STACCATO Langærmet skjorte til drenge royal melange

Pris
74 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A255501

STACCATO Drenge skjorte off white
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnemodekollektionen fra STACCATO byder på mange praktiske detaljer og imponerer med gode pasformer med farverige og usædvanlige Print s. Den trendy kollektion til babyer og småbørn fokuserer på børnevenlig funktionalitet. Med stor opmærksomhed på detaljer STACCATO materialer, kvalitet og pasform. Moderigtige farver, lækre stoffer og et frækt look: det er STACCATO baby- og børnemode!

Denne søde langærmede skjorte er lige noget for alle babydrenge! Design afrundes harmonisk af dino-applikationen og de små stjerner. Trøjen er lavet af ren bomuld og er behagelig på huden og ligger godt på kroppen. Trykknapper på skuldrene er også en stor hjælp til den daglige af- og påklædning.

Produktdetaljer:
 • Materiale: 80% bomuld, 20% polyester
 • Kan vaskes op til 40 °C

Tilbehør

Pris
82 kr
Pris
82 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

 STACCATO Drenge skjorte off white
STACCATO Drenge skjorte off white
74 kr