Silver Cross Barnestol Simplicity Plus Black
Pris
2.654 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
hos dig om ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A300281

EAN: 5055836919700

Silver Cross Barnestol Simplicity Plus Black
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Simplicity Plus har en ny og forbedret siddestilling, der giver barnet mere komfort. Den forbedrede ergonomi giver en bedre siddestilling, mens optimal sidekollisionsbeskyttelse sikrer, at dit barn altid kan rejse sikkert.

Der medfølger en blød polstret nyfødteindsats, som gør det behageligt for mindre babyer. Den aftagelige hovedkrammer bruges fra fødslen og forhindrer, at barnets hoved tipper fremad.

Simplicity Plus er hurtig og nem at installere og kan bruges sammen med Simplifix ISOFIX basen eller med voksenbæltet. Produktet indeholder også en monteringsvejledning for at gøre installationen så let som muligt.

Vores autostol hører til gruppe 0+, hvilket betyder, at den er egnet fra fødslen og op til en vægt på ca. 13 kg. Vores Simplicity er i overensstemmelse med den europæiske DIN-standard ECE 44/04.

Simplicity Plus kan kombineres med alle kombinationsvogne fra Silver Cross kan kombineres. Det er derfor en bæresele til spædbørn, en bæresele til babyer og det tilhørende tilbehør til din klapvogn i ét.

Produktdetaljer:
 • 5-punkts selesystem
 • Hovedstøtte af høj kvalitet, kan justeres komfortabelt med én hånd
 • polstret betræk
 • Beskyttelse mod solen
 • Aftagelig hætte og beskyttelsesdæksel
 • Blødt polstret indlæg til nyfødte

Tekniske detaljer:
 • Mål (længde x bredde x højde): 75,5 x 45,8 x 40,5 cm
 • Vægt: 4,8 kg
 • Overholder den europæiske DIN-standard ECE 44/04

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her.

Vores Topsellers

 Silver Cross Barnestol Simplicity Plus Black
Silver Cross Barnestol Simplicity Plus Black
2.654 kr