s. Olive r by Alvi ® Baby-Mäxchen® ydre sæk stjerner grå neon s. Olive r by Alvi ® Baby-Mäxchen® ydre sæk stjerner grå neon

s. Olive r by Alvi ® Baby-Mäxchen® ydre sæk stjerner grå neon


Størrelsesguide
Variant:
 • s. Olive r by Alvi ® Baby-Mäxchen® ydre sæk stjerner grå neon
 • s. Olive r by Alvi ® Baby-Mäxchen® yderste sæk vaskebjørn marine

Pris
239 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produkter fra serien Alvi Stjerne grå neon

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A298982

s. Olive r by Alvi ® Baby-Mäxchen® ydre sæk stjerner grå neon
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Ligesom Alvi ® står s. Olive r for de højeste kvalitetsstandarder, et kærligt materialevalg, omhyggeligt håndværk og en sikker fornemmelse for trends. Efter de seneste års vellykkede samarbejde går vi nu videre.

original Alvi ® Baby-Mäxchen® er den optimale forudsætning for en sikker og sund babysøvn. Den er udviklet i mange års samarbejde med jordemødre, læger og sygeplejersker og er blevet afprøvet på klinikker.

Produktdetaljer:
 • Halsudskæring og ærmegab kan justeres med et knapsystem
 • Stor bevægelsesfrihed på grund af den særlige pæreform
 • Lynlås hele vejen rundt - gør det lettere at svøbe sig om natten
 • Comfort rygparti uden forstyrrende søm - for rolig søvn
 • Med kabeludtag - ideel til børn under opsyn
 • Ideel ledsager i det første halvandet år
 • Fremstillet af ren, højkvalitets tiger bomuld
 • Robust og holdbar
 • Öko-Tex Standard 100
Materiale:
 • Ydersæk: 100 % bomuld
 • Fyld: 100 % polyester
Plejeanvisninger:
 • Kan vaskes ved 60 °C
 • Egnet til tørretumbler, termisk reduceret
Hvilken størrelse er den rigtige?
Hvis din lille skat ligger mellem to størrelser, er reglen altid: vokser ud, ikke vokser ind. I dette tilfælde er det bedre at vælge den lille størrelse, da halsudskæringen ellers kan blive for stor.

Hvad har barnet på under soveposen?
Med TOG-værdier til det optimale soveklima.
Den rigtige temperatur i babyens krybbe er ikke kun vigtig, men rejser også spørgsmål blandt forældre om det rigtige tøj: Er soveposen tilstrækkelig, eller er det nødvendigt med ekstra soveudstyr på grund af den aktuelle temperatur i rummet?
Denne TOG-værditabel skaber klarhed. TOG-værdien kan bruges til at bestemme tekstilers termiske modstandsdygtighed. Generelt gælder det, at jo højere TOG-værdien er, jo varmere holder soveposen sig. Med denne oversigt ved forældrene præcis, hvilke kombinationer af Alvi ® sovepose og tøj der giver dit barn et optimalt soveklima - for en sikker og afslappende babysøvn.

Tilbehør

Pris
163 kr
Pris
188 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Alvi

For en behagelig søvn

For mere end 50 år siden blev Alvi grundlagt af Alfred Vienhofers og siden da har virksomhedens fokus lagt på optimering af babyers søvn. Produkterne er fremstillet af bomuld som egner sig til den sarte babyhud og tilpasser sig kropstemperaturen. Alvis sengetøj samt madrasser byder på tryghed og komfort til dit barn. Babyer sover en stor del af dagen og en sund søvn er uundværligt for barnets udvikling. Producenten arbejder således tæt sammen med børnelæger og jordemødre for løbende at optimere og udvide sortimentet.  

ALVI sovedragt Mäxchen

En af Alvis bestsellers er den komfortable sovedragt Mäxchen som fås i forskellige modeller, da dette sovesystem er yderst populært blandt mange forældre. Sovedragen består af en inder- samt yderdel, således at den både egner sig til sommer og vinter. Den form byder på bevægelsesfrihed og dens lynlås byder på nem tilgang. Dragtens inderdel kommer i to størrelser, for en længere brugstid. Deres sovedragt er fra jordmødre samt lægers side anbefalet fra fødslen grundet dens mange praktiske funktioner.

ALVI madras

Alvis madrasser byder på komfort, kvalitet og innovation. Om der er tale om madrasser til sengen, barnevognen, vuggen eller kravlegården kan du altid være sikker på, at madrassens materiale er åndbart samt testet fri for skadelige stoffer. Madrasserne er herudover vandafvisende og har en optimal luftcirkulation takket været luftkanalerne. Luftkanalerne sørger for en optimal søvn, da varmeophedning forhindres. Endvidere er betrækket aftageligt, så det nemt kan rengøres. Enkelte at modellerne har mulighed fpr at vokse med barnet og er udstyret med en baby- og juniorside, som er tilegenet barnets vægt. Alvi anses som ekspert når det gælder børns søvn.

Vores Topsellers

 s. Olive r by Alvi ® Baby-Mäxchen® ydre sæk stjerner grå neon
s. Olive r by Alvi ® Baby-Mäxchen® ydre sæk stjerner grå neon
239 kr