❤ 8x så mange babypoints ❤
❤ 8x så mange babypoints ❤
Kun idag
00
t.
00
min.
00
sek.
 Playshoes Regnfrakke brandvæsen
Størrelsesguide Efterspørg størrelsen

Pris
223 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A264244

Playshoes Regnfrakke brandvæsen
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Brand kvalitet fra huset Playshoes

Til børn, der ikke vil gå glip af legepladsen, selv i regnvejr. Tatüü-Tataa - brandvæsenet er her. Drømmejobbet som brandmand er dobbelt så sjovt i denne regnjakke. Regntøj fra Playshoes regntøj er blevet testet af Hohenstein Institute og har fået tildelt mærket "Tested Children's Clothing".

Produktdetaljer:
 • Materiale: 100 % polyester med 100 % polyurethanbelægning.
 • Med 2 lommer
 • Vind- og vandtæt på grund af tapede sømme
 • Reflekser til sikkerhed i mørke eller dårligt vejr
 • Aftagelig hætte
 • Letvægtsmateriale for maksimal komfort, der forbliver blødt selv under kolde forhold
 • Kan vaskes op til 40°C i vaskemaskinen
 • Oeko-Tex Standard 100 klasse 1 (certifikat 12.0.05235, Hohenstein)

Regntøj af Playshoes er fremstillet af 100 % polyester med en polyurethanbelægning. Den er fri for PVC, phthalater, cadmium og formaldehyd. Dette behagelige, lette materiale garanterer den højeste bærekomfort og forbliver dejlig blødt selv i koldt vejr. Tapede sømme gør tøjet 100 % vandtæt. De reflekterende striber øger børnenes sikkerhed i mørke og i dårligt vejr. Artiklerne er robuste og slidstærke og kan nemt vaskes i maskine ved op til 40 °C.

Sikre lukninger:
 • Sikkerhed af snore og snore i tøj til børn op til 7 år, i overensstemmelse med DIN EN 14682.

Brandadfærd i henhold til EN14878:
 • Overensstemmelse med DIN EN 14878 "Brandadfærd for nattøj til børn". Vi har overført denne specifikation til vores regntøj.

Vandtæt:
 • Vandtæt på grund af brugen af materialer med høj tiger og ekstra svejsning af sømmene.

Hudvenlighed:
 • Regntøjet er særligt velegnet til allergikere på grund af dets hudvenlighed.

Advarselseffekt:
 • Børn er mere synlige i trafikken på grund af de reflekterende materialer.

Tilbehør

Pris
149 kr
Pris
171 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Playshoes

Playshoes – Der findes ikke dårligt vejr, kun dårligt udstyr

Den tyske virksomhed Playshoes har gennem mange års erfaring fremstillet førsteklasses børneudstyr og tilbehør. Deres bredde sortiment byder ikke kun på ganske praktiske, men også på innovative produkter til både varme og våde dage. Af denne grund anses Playshoes som førende eksperter indefor udviklingen af robust og komfortabelt børnetøj. Deres produktbredde strækker sig fra sommertøj over badetøj til regntøj. Virksomheden Playshoes lægger særlig vægt på at udvikle produkter, der overholder de højeste sikkerhedskrav og kvalitetsstandarder, der stilles i Europa. Derfor er det ét af virksomhedens karakteristiske træk at alle deres produkter er testet fri for skadelige materialer samt syntetiske farvestoffer.

Vandtætte og varmende materialer

Playshoes udvikler regn- og vintertøj, som ikke kun er vandafvisende, men også robust samt behageligt at have på og dermed redder altid stemningen på våde eller kolde dage. Takket være den enestående kombination af funktionalitet, design og praktikalitet har regn- og vintertøjet fra Playshoes opnået enorm international popularitet. Det anerkendte mærke fra Tyskland har betydelig ekspertise i at fremstille førsteklasses regn- og vintertøj til børn, herunder blandt andet regnjakker, regnbukser, vinterjakker, vinterstøvler, m.m. Playshoes fokuserer på at udvikle børnetøj, som er udstyret med mange praktiske samt børnevenlige egenskaber, hvorfor deres vintertøj for eksempel er designet med reflekser, som øger sikkerheden i trafikken på mørke vinterdage.

Det perfekte udstyr til varme sommerdage

Udover vinter- og regntøj fremstiller virksomheden Playshoes også innovativt børneudstyr til varme sommerdage, som beskytter dit barn mod solens UV-stråler. Indefor denne produktkategori er Playshoes ikke kun kendt for deres UV-beskyttende badedragte, men også for deres behagelige samt skridsikre badesko og badesandaler.

Vores Topsellers

 Playshoes Regnfrakke brandvæsen
Playshoes Regnfrakke brandvæsen
223 kr