petit amour Tankini sæt Camerona multi-mørkeblå

petit amour Tankini sæt Camerona multi-mørkeblå


Størrelsesguide

Pris
445 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
hos dig om ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A264882

petit amour Tankini sæt Camerona multi-mørkeblå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Camerona-tankinien til gravide i D- og E-skålestørrelser ser vidunderlig ud i det nye ædle matte fine materiale i et smukt rosenprint og er diskret dekoreret med glimtende lyserøde perledetaljer.
Tankinitoppen er udstyret med en 3-vejs justerbar bøjle-bh-del indvendigt og giver en rigtig god bærefornemmelse takket være bløde, bredere og justerbare stropper.
Kopperne er let polstrede og er udviklet til at passe til større skålstørrelser D og E. De giver optimal støtte. De giver optimal støtte.
Der ligger et silikonebånd af høj kvalitet indvendigt omkring den øverste kant og sikrer, at intet glider. Den kunstneriske samling foran kan justeres individuelt med snoren.
Bikinitrusserne er uendeligt justerbare med bånd, der matcher toppen. Den sidder let på hofterne og kan justeres individuelt til enhver figur.

Det innovative, silkeagtigt skinnende materiale er fint, blødt, nuttet og behageligt elastisk samt hurtigtørrende. Optimale snit, en god pasform og en teknisk modern finish fuldender det moderne Design badetøj til gravide, så det kan bæres langt ud over graviditeten.

Produktdetaljer:
 • Materiale: 88 % polyamid, 12 % elastan
 • Skånsom vaskecyklus ved 30 °C
 • Vask med lignende farver
Størrelsessøger badetøj til gravide under graviditet petit amour :
Størrelserne S - XL er baseret på følgende konfekt- og skålstørrelser. Bemærk venligst, at vi allerede har taget højde for de ændringer i figuren, der sker under graviditeten, i vores størrelsesberegning, og at du ikke bør bestille en størrelse større.
 • Tøjstørrelse: 36/38 med skål D og skål E = S+
 • Tøjstørrelse: 38/40 med skål D og skål E = M+
 • Tøjstørrelse: 40/42 med skål D og skål E = L+
 • Tøjstørrelse: 42/44 med Cup D og Cup E = XL+

For at du kan få glæde af dette kvalitetsprodukt i lang tid, beder vi dig om at overveje følgende:
 • Skyl koldt i klor- eller saltvand efter hver brug aden
 • tørres vandret, når de er fugtige
 • Må kun vaskes i maskine med samme eller lignende farver ved højst 30 grader; for toppe med bøjler skal du bruge en vaskepose eller vaske i hånden.
 • Undgå overdreven brug af solcreme under badetøj; materialerne i sig selv giver tilstrækkelig solbeskyttelse, og solcreme ændrer materialets farve og konsistens.
 • Må ikke tørretumbles, og der må ikke anvendes blegemiddel.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

 petit amour Tankini sæt Camerona multi-mørkeblå
petit amour Tankini sæt Camerona multi-mørkeblå
445 kr