petit amour Amning Hotpants Emmie sort
-16%
Størrelsesguide

148 kr
Pris
124 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
24 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A268123

petit amour Amning Hotpants Emmie sort
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Vidunderligt ammeundertøj som ammeunderbukser var helt lavet af bløde, elastiske blonder. Hotpants EMMIE fra petit amour Denne ædle ammetøj sidder perfekt på hofterne og smyger sig allerede under babybukken under graviditeten.

Fås i følgende størrelser:
  • (34/36) = XS
  • (36/38) = S
  • (38/40) = M
  • (40/42) = L


Afprøvet og testet Design ammeundertøj fra petit amour : Funktion, erfaring og Style udgør tilsammen en perfekt Design :Det attraktive ammeundertøj af de attraktive ammeundertøjsvarianter, der er koordineret med de vigtigste modefarver, er petit amour perfekt ind i din garderobe. Især aktive og modern en mødre, der sætter pris på deres egen Style , hjælper vores amningsmode med at forsøde og forlænge den vigtige ammetid.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 85% polyamid, 15% elastan
  • Skånsom vaskecyklus ved 30 °C
  • Vask med lignende farver

Tilbehør

Pris
250 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

 petit amour Amning Hotpants Emmie sort
petit amour Amning Hotpants Emmie sort
148 kr
124 kr