petit amour Ammetop Emma creme hvid
Størrelsesguide

Pris
297 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A268136

petit amour Ammetop Emma creme hvid
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Ammetoppen "EMMA" er en trøje som en spaghettitop uden bøjle, men med god støtte gennem en indvendig bustierindsats. Den sidder ideelt som en amme-bh og sidder godt: Skålene er helt lavet af ædle elastiske blonder, og sammen med hjertevedhænget som blikfang og det uigennemsigtige og bløde mikrostof skabes der et ædelt helhedsbillede. Skålene er blødt foret, og stropperne er elastiske og brede nok til ikke at skære ind og smalle nok til ikke at forstyrre den delikate Design . Det raffinerede snit og materialerne af høj kvalitet i denne ammetop sikrer optimal bærekomfort og maksimal støtte. Ammetoppen er meget nem at åbne med en hånd via en klipselukning. Takket være de trinløst justerbare skulderstropper og brugen af meget elastiske, bløde materialer tilpasser den sig meget godt til skiftende kropsmål. Den elegante ammetop kan suppleres som et ensemble med den matchende EMMIE ammetrøje. Den matchende amme-bh Emilia passer også perfekt til denne serie. Dette ammeundertøj i cremehvid er perfekt under lette brudekjoler.
Ammetoppen fås i følgende størrelser:
  • XS (34/36) med skålstørrelse B C = XS Cup B/C
  • S (36/38) med skålstørrelse B C = S Cup B/C
  • M (38/40) med skålstørrelse B C = M Cup B/C
  • L (40/42) med skålstørrelse B C = L skål B/C


Produktdetaljer:
  • Materiale: 85% polyamid, 15% elastan
  • Skånsom vaskecyklus ved 30 °C
  • Vask med lignende farver

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

 petit amour Ammetop Emma creme hvid
petit amour Ammetop Emma creme hvid
297 kr