fillikid Enhjørning badehåndklæde med hætte 65 x 125 cm

fillikid Enhjørning badehåndklæde med hætte 65 x 125 cm


Variant:
 • fillikid Enhjørning badehåndklæde med hætte 65 x 125 cm
 • fillikid Badehåndklæde med hætte, ræv mint 65 x 125 cm
 • fillikid Badehåndklæde med hætte flodhest blå 65 x 125 cm

Pris
159 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A317467

EAN: 9120110466105

fillikid Enhjørning badehåndklæde med hætte 65 x 125 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Din lille solstråle, der lige er kommet ud af badekarret, skal straks gnides tør. Og den bedste måde at gøre det på er med et behageligt blødt badehåndklæde med hætte af bomuldsfrotté. For at beskytte babys bløde hud bedst muligt er dette håndlavede badehåndklæde fremstillet udelukkende af blødt frottéstof af 100 % bomuld. Dette materiale er et sikkert og naturligt stof, der ikke kun ligger behageligt mod barnets hud, men som også absorberer meget væske. Det bedste ved dette badehåndklæde er formen. Efter mange diskussioner med forældre om det perfekte baby-badehåndklæde viste det sig, at en rektangulær form, der er stor nok, er meget bedre egnet end et firkantet badehåndklæde, der er for lille, fordi hele babyens krop ellers ofte ikke kan dækkes, når den tørres af, hvilket ikke er så behageligt for babyen på grund af kulden.

Den rektangulære form af den nye Fillikid Badehåndklæder i dette tilfælde med dimensionerne 65x125cm sikrer, at du kan pakke din kæreste helt ind uden irriterende frie steder, hvor det bliver koldt.

Produktdetaljer:
 • Materiale: 100% økologisk bomuld
 • Mål: 65 x 125 cm
 • Kan vaskes op til 40 °C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

 fillikid Enhjørning badehåndklæde med hætte 65 x 125 cm
fillikid Enhjørning badehåndklæde med hætte 65 x 125 cm
159 kr