everyday Baby Foldbart silikone-hagesmæk i mint green

everyday Baby Foldbart silikone-hagesmæk i mint green


Variant:
 • everyday Baby Foldbart silikone-hagesmæk i mint green
 • everyday Baby Foldbart silikone-serviet i grå og rolig farve

Pris
171 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A315121

EAN: 7350077265219

everyday Baby Foldbart silikone-hagesmæk i mint green
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Everyday Baby Sammenfoldelig silikone hagesmæk

Ideel til tiden for supplerende fodring og de første selvstændige forsøg på at lære at spise. Beskytter barnets tøj og gulv mod madrester. Lille sammenklappelig størrelse - praktisk når du er på farten: kan foldes ind i sin egen lomme og sikres nemt med en knap. Robust opsamlingsbakke - forhøjede kanter forhindrer væske i at løbe ud på siderne af hagesmækken. 2-foldet lukning på barnets ryg sikrer, at hagesmækken ikke glider. Kan justeres i størrelsen. Egnet fra ca. 4 måneder til 4 år. Everyday Baby Silikone Bib er det sikreste valg for dit barns sundhed. Den er fremstillet af 100% silikone af høj kvalitet og indeholder ingen plastik.

Let at rengøre: tåler opvaskemaskine! Efter rengøringen skal du skylle silikonehagesmækken grundigt med rent vand for at fjerne eventuelle rester. Sørg for, at silikonehætten står i et ventileret område, hvor den kan løbe af og tørre ordentligt. Der kan dannes skimmel eller svamp, hvis det opbevares i våde eller fugtige områder. Vi anbefaler, at du rengør silikonehagesmækken så hurtigt som muligt efter at have spist for at undgå misfarvning, der kan skyldes mad. Før første brug skal du lægge bibben i kogende vand i 5 minutter.

Produktdetaljer:
 • Kan foldes sammen i sin egen lomme
 • Stabil opsamlingsbakke
 • Justerbar i størrelse
 • Fri for skadelige kemiske stoffer
 • BPA, BPF, BPS, phthalat- og PVC-fri
 • Materiale: Silikone
 • Alder: fra 4 måneder til 4 år
 • Farve: Grøn

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

 everyday Baby Foldbart silikone-hagesmæk i mint green
everyday Baby Foldbart silikone-hagesmæk i mint green
171 kr