I dag: 10% LOYALITETS-rabat ♡
I dag: 10% LOYALITETS-rabat ♡
Kopiér koden
HWF11043
00
tim
00
min
00
sek.
Hent koden
 bellybutton  Sweatshirt til drenge, blåstribet
-16%
Størrelsesguide

297 kr
Pris
250 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
47 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A252856

bellybutton Sweatshirt til drenge, blåstribet
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
bellybutton mother nature & me henvender sig til den nye generation af forældre, som er modern , urban , åbne over for verden og bevidste om økologi og miljø. bellybutton abe er det centrale element i den bellybutton mother nature & me by Alvi-kollektionen og er et udtryk for ønsket om at tage ansvar for en verden, hvor børn og familier lever. Fordi alle bellybutton mother nature & me-produkterne er ikke kun produceret så bæredygtigt og ressourceeffektivt som muligt, men salget af dem støtter også organisationen Save the Child ren, der arbejder for børns rettigheder - for mere socialt ansvar.

bellybutton sweatshirt med stor hætte er en cool opvarmer til enhver lejlighed. Vidunderligt blødt frottéstof fremstillet af økologisk bomuld giver komfort og hyggefaktor. Det afslappede snit og de fleksible manchetter sikrer en behagelig pasform og masser af bevægelsesfrihed. Hætten beskytter hovedet mod vind og vejr, mens en hyggelig kængurulomme varmer kolde hænder, når det er nødvendigt. Striber i klassiske farver og kontrastfarvede manchetter kan kombineres med afslappede chinos, jeans eller trendy sweatpants. En lille applikation på ærmet fuldender looket på en munter måde.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% økologisk bomuld
  • Kan vaskes op til 30° C
  • Egnet til tørretumbler

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: bellybutton Sweatshirt til drenge, blåstribet
3
1 Kundebedømmelse
 
5 stjerner
| 0
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

danske bedømmelser:

Vis flere kundeanmeldelser
Inholdet hentes ...

Vores Topsellers

 bellybutton  Sweatshirt til drenge, blåstribet
bellybutton Sweatshirt til drenge, blåstribet
297 kr
250 kr