bellybutton  Sweatshirt, grå
-16%
Størrelsesguide

186 kr
Pris
156 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
30 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A251450

bellybutton Sweatshirt, grå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
bellybutton mother nature & me henvender sig til den nye generation af forældre, som er modern , urban , åbne over for verden og bevidste om økologi og miljø. bellybutton abe er det centrale element i den bellybutton mother nature & me by Alvi-kollektionen og er et udtryk for ønsket om at tage ansvar for en verden, hvor børn og familier lever. Fordi alle bellybutton mother nature & me-produkterne er ikke kun produceret så bæredygtigt og ressourceeffektivt som muligt, men salget af dem støtter også organisationen Save the Child ren, der arbejder for børns rettigheder - for mere socialt ansvar.

Blød baby nicky skjorte af økologisk bomuld. Det fleksible Nicky-materiale giver barnet en naturlig bevægelsesfrihed og behagelige egenskaber. Den lette trøje er behageligt varm og nem at tage af og på. Den muntre abe på forsiden af trøjen sørger for godt humør. Vores tip: Vælg stribede eller ensfarvede joggingbukser.Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% økologisk bomuld
  • Kan vaskes op til 30° C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: bellybutton Sweatshirt, grå
3.5
2 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

danske bedømmelser:

Vis flere kundeanmeldelser
Inholdet hentes ...

Vores Topsellers

 bellybutton  Sweatshirt, grå
bellybutton Sweatshirt, grå
186 kr
156 kr