bellybutton  Kjole til gravide blå
Størrelsesguide

Pris
418 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A220305

bellybutton Kjole til gravide blå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Fantastisk, ukompliceret ventekjole, hvis du hurtigt vil være perfekt stylet. Kjolen har lange ærmer, en rund halsudskæring og er rynket foran brystet med en lille knude. Ellers er den skåret tæt til kroppen, kjolen er lige, og takket være spandex sidder kjolen perfekt og behageligt på samme tid. En enkel styling, som kan suppleres med smykker eller flotte støvler. Du skal bare hoppe i og føle dig godt tilpas.Produktdetaljer:
  • Materiale: 95% viskose, 5% spandex
  • Kan vaskes op til 30 °C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

 bellybutton  Kjole til gravide blå
bellybutton Kjole til gravide blå
418 kr