bellybutton  Jeans med over mave linning, blå

bellybutton Jeans med over mave linning, blå


Størrelsesguide

Pris
446 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A203403

bellybutton Jeans med over mave linning, blå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
bellybutton Chino kombinerer et trendy look med en behagelig pasform. Den er afslappet skåret og har et indhold af elastan, så den giver masser af bevægelsesfrihed. En linning over maven giver sikkerhed og holder maven behageligt i topform i hver graviditetsmåned. Praktiske lommer og opsmøg i benafslutningen fuldender Design . Klassiske ædle farver kan kombineres på mange forskellige måder.Taljebånd: overmave med blødt stræk i taljen og bæltestropper.Produktdetaljer:
  • Materiale: 98% bomuld, 2% spandex
  • Kan vaskes op til 30 °C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

 bellybutton  Jeans med over mave linning, blå
bellybutton Jeans med over mave linning, blå
446 kr