bellybutton  Drenge polo shirt, stribet
Størrelsesguide

191 kr
Pris
187 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A247992

bellybutton Drenge polo shirt, stribet
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
mor nature & mig - Under paraplymærket bellybutton er der udviklet en bæredygtig tøjlinje og en verden for børn, som er bekymret for økologi og genbrug, og som ikke kun handler om smukt tøj, men også er opmærksom på bæredygtig forarbejdning og beskyttelse af miljøet.

Alle, der vælger en bellybutton mor nature & me produkt giver også et bidrag til Save the Child ren og er dermed med til at give dårligt stillede børn rundt om i verden en bedre start på deres fremtid.

Sporty chic: Den langærmede bellybutton poloshirt af økologisk bomuld af høj kvalitet er behageligt varmende og ledsager dig på køligere dage. Klassisk snit og med indhold af elastan sikrer en behagelig pasform og masser af bevægelsesfrihed. Leg, leg, tumlen og selv længerevarende aktiviteter er virkelig sjovt med den hyggelige langærmede trøje. Krave og knaplukning er let forstærket og holder sig altid i topform. Klassiske striber kan kombineres med en buks, joggingbukser eller jeans til enhver hyggelig lejlighed. En lille applikation afrunder looket på en munter måde.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 95% økologisk bomuld, 5% elastan
  • Kan vaskes op til 30 °C

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: bellybutton Drenge polo shirt, stribet
5
3 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 3
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

danske bedømmelser:

Vis flere kundeanmeldelser
Inholdet hentes ...

Vores Topsellers

 bellybutton  Drenge polo shirt, stribet
bellybutton Drenge polo shirt, stribet
191 kr
187 kr