Hotline: 80705752Nyhedsbrev Fri fragt ved køb over 500 kr Service
SENSE ORGANICS Drenge mini boksershorts, 2 i én-sæt, Prince, blå mergel/blå striber
p.t. udsolgt

SENSE ORGANICS Drenge mini boksershorts, 2 i én-sæt, Prince, blå mergel/blå striber

  • Leveringstid: Artiklen er i øjeblikket udsolgt
  • Forsendelsesfrit fra 500,00 kr

129,00 kr
119,00 kr
Pris inkl. moms


Produktbeskrivelse

Art. nr.: A08466800000002

SENSE ORGANICS Drenge mini boksershorts, 2 i én-sæt, Prince, blå mergel/blå striber
BOXERSHORTS

SENSE ORGANICS har siden grundlæggelsen i 1996 stået for fair og bæredygtig produktion af børnetøj. Den omfangsrige kollektion leger med klassiske elementer suppleret med farverigt og børnevenligt design.
SENSE ORGANICS har direkte påvirkning på egen produktionsproces ved således at sikre indholdet af egne sociale, økologiske og kvalitative standarder i den. Ved regelmæssig, uafhængig kontrol sammen med certificeringen i henhold til GOTS og FAIRTRADE bliver disse højeste krav bekræftet og sikret.
Spinding, vævning, farvning og syning er samlet på ét enkelt sted og tillader således gennemsigtighed og eftersyn. Produktionen foregår ved hjælp af vindmøller og er dermed et yderligere bidrag til bæredygtighed.

Skønt shorts-sæt i to dele af bio-bomuld til drenge, dels i uni-blå, dels med blå-hvide striber.
Produktdetaljer:
• Materiale: 100% bomuld
• Vaskbar op til 40° C
• Kan tørretumbles

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.